fbpx
Блиц Новини

кадри Нова телевизия: Чудо в Капките: Скрит гений дойде и ги разби всички

Изключително силно премина снощното издание на Капките.

Победител стана Христо Петков, който се превъплати като „Молец“, изпълнявайки 7 дни.

Победата на актьора дойде неочаквано.

Безспорно изпълнението беше страхотно, но преобладава мнението, че истински победител бе друг.

Изпълнението на Владо Михайлов бе незабравимо.

Владо Михайло  разтърси сцената като Долорес – емблематичната вокалистка на световноизвестната ирландска банда “The Cranberries”.

Сценичното изпълнение бе толкова силно, че Хилда Казасян се разплака.

Заваляха коментари:

„Този човек е АРТИСТ в истинския смисъл на думата, във всяко едно измерение на изкуството той го носи във всяка своя клетка! Велик, неповторим, фаворит!!!“

„Владимир Михайлов, Влади, моите уважения!
В живота ми има няколко песни, на които съм плакала.
Момче, ти тази вечер ме разтърси! Ще запомня този момент. Това не беше имитация, това беше изповед!“
„Чудя се, дали Владимир Михайлов разбира как въздейства от екрана на хиляди, много хиляди зрители.
Мен ме изумява с таланта си, с цялостното си отдаване на всяка поредна имитация и със скромността, която е част от него.
Великолепен, великолепен Владимир Михайлов!“

Не по-слабо бе изпълнението на Тома, който се превъплати в Тина Търнър.

Нещо наистина неочаквано направиха в шоуто “Като две капки вода” по време на очакваното с голям интерес изпълнение на Керана в ролята на Лили Иванова. Певицата с чудесни гласови данни влезе много сериозно в образа на Примата на българската естрада в нейния ранен период. За да помогнат на Керана, от шоуто направиха картината на телевизията чернобяла, както е в оригиналното видео от 60-те години.

По всичко си пролича, че от продукцията се надяват точно това изпълнение да получи най-много точки за вечерта. Рачков даже наруши протокола и влезе заедно с нервната Керана в асансьора, който води участниците във формата към сцената.

Като цяло изпълнението на Керана беше силно, но не толкова, че да спечели сърцата и на журито, и не публиката. Хилда Казасян се изказа ласкаво за нейния вариант на “Ти сън ли си”, но отбеляза, че твърде много е проличало желанието да изпее песента точно като невероятната Лили Иванова.

Веселин Маринов пък се отплесна да обяснява как това била любимата песен на автора ѝ Тончо Русев, като не пропусна да напомни, че са работили заедно много години. Но и той не оцени максимално изпълнението на Керана. Фънки пък просто безмълвно я отряза при гласуването.

Победата в този епизод на “Капките” отиде при Христо Петков,

който някак много естествено влезе не в една, а две роли. Той имитира успешно хита на модерното българско дуо “Молец”.

Макар и от по-старо поколение, актьорът влезе напълно в ролята на младите изпълнители, единият от които го гледа на живо.

Негова компания беше Дара, която също гледа своя имитация в “Капките”. При това не от кого да е, а от легендарния Христо Гърбов.

Съвсем очаквано, неговото изпълнение беше пълен провал. Самата Дара обаче се качи на сцената и заяви, че за нея е огромна чест, че именно големият актьор Христо Гърбов се е опитал да влезе в нейната кожа.

 

Блиц Новини
Пълен обрат в “Денсинг старс”! Искат жената на Радков да води вместо него

кадри bTV Шоуто “Денсниг старс Екстра”, което следи танцовия формат зад кулисите, предварително беше нарочено заради водещата Станислава Ганчева. За мнозина беше чиста наглост съпругата на водещия Краси Радков да получи покрай него свое предаване на гърба на основното. След скандалното представяне на Радков в първия епизод на живо и …

Блиц Новини
Безжалостна атака срещу Алекс Сърчаджиева заради “Аз обичам България”

кадри bTV След излъчването на първия епизод на новото шоу на bTV “Аз обичам България” в социалните медии започна масово негодувание. То е насочено основно към водещата Алекс Сърчаджиева. Зрителите използват един и същи израз, за да опишат с какво ги дразни – “лигави се”. “Аз обичам България” започна при …

Блиц Новини
Ники Кънчев си намери майстора в „Стани Богат“

Кадри: бТВ Ники Кънчев е известен с хапливия си език и с това, че често поставя гостите си в неудобни ситуации, но ето че тази вечер и той си намери майстора. Водещият на „Стани Богат“ бе поставен на място от лекар, и то в момент, в който ни най-малко го …

error: Content is protected !!