fbpx
Блиц Новини

кадри Нова телевизия: Чудо в Капките: Скрит гений дойде и ги разби всички

Изключително силно премина снощното издание на Капките.

Победител стана Христо Петков, който се превъплати като „Молец“, изпълнявайки 7 дни.

външна реклама

Победата на актьора дойде неочаквано.

Безспорно изпълнението беше страхотно, но преобладава мнението, че истински победител бе друг.

Изпълнението на Владо Михайлов бе незабравимо.

Владо Михайло  разтърси сцената като Долорес – емблематичната вокалистка на световноизвестната ирландска банда “The Cranberries”.

Сценичното изпълнение бе толкова силно, че Хилда Казасян се разплака.

Заваляха коментари:

„Този човек е АРТИСТ в истинския смисъл на думата, във всяко едно измерение на изкуството той го носи във всяка своя клетка! Велик, неповторим, фаворит!!!“

„Владимир Михайлов, Влади, моите уважения!
В живота ми има няколко песни, на които съм плакала.
Момче, ти тази вечер ме разтърси! Ще запомня този момент. Това не беше имитация, това беше изповед!“
„Чудя се, дали Владимир Михайлов разбира как въздейства от екрана на хиляди, много хиляди зрители.
Мен ме изумява с таланта си, с цялостното си отдаване на всяка поредна имитация и със скромността, която е част от него.
Великолепен, великолепен Владимир Михайлов!“

Не по-слабо бе изпълнението на Тома, който се превъплати в Тина Търнър.

Нещо наистина неочаквано направиха в шоуто “Като две капки вода” по време на очакваното с голям интерес изпълнение на Керана в ролята на Лили Иванова. Певицата с чудесни гласови данни влезе много сериозно в образа на Примата на българската естрада в нейния ранен период. За да помогнат на Керана, от шоуто направиха картината на телевизията чернобяла, както е в оригиналното видео от 60-те години.

По всичко си пролича, че от продукцията се надяват точно това изпълнение да получи най-много точки за вечерта. Рачков даже наруши протокола и влезе заедно с нервната Керана в асансьора, който води участниците във формата към сцената.

Като цяло изпълнението на Керана беше силно, но не толкова, че да спечели сърцата и на журито, и не публиката. Хилда Казасян се изказа ласкаво за нейния вариант на “Ти сън ли си”, но отбеляза, че твърде много е проличало желанието да изпее песента точно като невероятната Лили Иванова.

Веселин Маринов пък се отплесна да обяснява как това била любимата песен на автора ѝ Тончо Русев, като не пропусна да напомни, че са работили заедно много години. Но и той не оцени максимално изпълнението на Керана. Фънки пък просто безмълвно я отряза при гласуването.

Победата в този епизод на “Капките” отиде при Христо Петков,

който някак много естествено влезе не в една, а две роли. Той имитира успешно хита на модерното българско дуо “Молец”.

Макар и от по-старо поколение, актьорът влезе напълно в ролята на младите изпълнители, единият от които го гледа на живо.

Негова компания беше Дара, която също гледа своя имитация в “Капките”. При това не от кого да е, а от легендарния Христо Гърбов.

Съвсем очаквано, неговото изпълнение беше пълен провал. Самата Дара обаче се качи на сцената и заяви, че за нея е огромна чест, че именно големият актьор Христо Гърбов се е опитал да влезе в нейната кожа.

 

външна реклама
Блиц Новини
Спрете се, случващото се с Евгени и Валерия премина всякакви граници

Кадри БТВ: Спрете се, случващото се Евгени и Валерия премина всякакви граници Драмата след края на романтичното риалити „Ергенът“ се оказа много по-голяма, отколкото по време на престоя на участниците в имението. Изписа се какво ли не по отношение на избора на Евгени, живота на Валерия и техните взаимоотношения след …

Блиц Новини
Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала

кадри Фейсбук/“Флагман“: Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала Абитуриентите нямали цели и планове за живота след училище? Не е вярно! Твърдението на Димитър Бербатов, който се възмути от поведението на зрелостници на пътя и ги разкритикува от телевизионния екран и в социалните мрежи, далеч …

Блиц Новини
Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба

кадри bTV: Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба Бившият футболист и последен оцелял в „Сарвайвър“ Благой Георгиев преживява истински ренесанс в разностранната си кариера. След като стана победител в шоуто, той буквално скочи с двата крака в родния шоубизнес. Макар и преди това да е имал екранни появи …

error: Content is protected !!