fbpx
БГ звезди

Кадри: БТВ и „Нова телевизия“

Една от телевизионните битки, които бяха анонсирани като най-сериозни през този сезон, е тази между БТВ и „Нова телевизия“ в часовия диапазон 18,00-19,00 ч. всеки делничен ден.

Става дума за конкуренцията между вече утвърденото предаване за знания „Стани богат“ и новото такова „Голямото преследване“.

външна реклама

Последното беше определяно като огромна заплаха за водещия Михаил Билалов, тъй като се оглавява от бившето лице именно на „Стани богат“ – Ники Кънчев.

В екипа на популярния журналист попадна и друга знакова фигура – Мартин Иванов, станал популярен като победител в 18 поредни предавания на воденото от Орлин Горанов по БНТ „Последният печели“. В „Голямото преследване“ Иванов е един от преследвачите – „Черният рицар“, който се изправя срещу участниците в предаването.

Снощи обаче Мартин изненадващо се появи при Михаил Билалов в „Стани богат“, като това не се случва за първи път. Той влезе в ролята на жокер на един от участниците. Въпросът бе „Кой актьор композира валс 50 години преди оркестъра на Андре Рийо да го изпълни за първи път“, а възможните отговори бяха „Антъни Хопкинс“, „Лиъм Нийсън“, „Пиърс Броснан“ и „Роуън Аткинсън“. Участникът реши да ползва жокер „Обади се на приятел“ и от тримата възможни избра именно Мартин.

„Мартин Иванов от София. Имаме един ветеран“, заяви Билалов, виждайки избора, след което му звънна и каза: „От кога не сме се чували, къде ходиш?“ „Оооо, близо половин година мина от последното ни чуване, при което се опитахте да уплашите всички мои почитатели, че ни е последното чуване. Ето, че пак се чуваме. Явно пак ще се чуваме нататък“, каза Иванов.

След това той посочи „Антъни Хопкинс“, което се оказа верен отговор.

Любопитното е, че в снощното издание на „Голямото преследване“ за преследвач бе избран Мъдрецът, така че Черният рицар Мартин пропусна възможността да стане може би първият човек в историята, появил се в конкурентни предавания в един и същи часови пояс в две от най-гледаните телевизии.

Иванов със сигурност продължава в екипа на Ники Кънчев и занапред, но със сигурност участието му и в трите телевизии говори достатъчно за това, че еедин от „царете на въпросите“ в България.

външна реклама
БГ звезди
Гала и екипът й се подиграха с изборите

кадри Нова телевизия Политиката рядко се появява като тема в „На кафе“ по Нова телевизия, но явно Гала и екипът ѝ се затрудняват да измислят теми за комичните си скечове, които на всичко отгоре да са актуални. Сигурно по тази причина, обект на закачки стана сериозна тема, като парламентарния вот. …

БГ звезди
Софи Маринова се разочарова: Никога повече няма да съм жури

кадри Нова телевизия Мнозина зрители и коментатори вече обявиха новото шоу на Нова телевизия „Звездите в нас“ за провал. Не са малко тези, които сочат като една от многото причини за неуспеха му участието на Софи Маринова като съдия. Легендарната ромска певица явно също има забележки и съображения по повод …

БГ звезди
Жени Марчева: Не са ме уволнили от БТВ

кадър Инстаграм/Жени Марчева Журналистката от bTV Жени Марчева разсея слуховете са себе си, които бяха породени от липсата ѝ от телевизионния ефир. Мълвата разнася какви ли не спекулации какво точно се е случило с нея. Едната клюка е, че е била уволнена от телевизия, друга – че е сменила работата …

duvar kağıdıteknoloji haberlerihaberler

error: Content is protected !!