fbpx

Чоткин обясни как се побеждава в деня на изборите

Блиц Новини

Кадри Нова ТВ

Победителят в последното издание на Хелс Китчън Лъчезар Чоткин упражни правото си на глас. Всички станахме свидетели на неговият нелек път до заветното първо място.

Победата при мен дойде с това, че не спрях да се боря, да бъда себе си, поставях си цели, за да достигна това, което най-много исках – първото място. Това каза той в „Събуди се”. Хората биха искали да видят един истински човек, да си лоялен и да се стремиш към върха.

Съветът му към политиците бе:

Да натрупат доверие у хората, за да знаят те, че какъвто и избор да направят той е правилен.

Чоткин сподели, че е решил да се върне в България. Започвам живота си отначало, тъй като от 18 години не живея тук. Вече имам работа и се надявам всичко да бъде добре, разказа за плановете си шеф Чоткин.

За своята годеница Камелия той каза, че любовта от пръв поглед е възможна и това което се е случило между тях е чудесно.

От своя страна Камелия Маджарова сподели, че е щастлива, че Лъчезар е решил да остане в родината си, за да бъде близко до семейството и любовта си. „Между любовта и политиката няма нищо общо, но и в двете има избор. Не стойте в ъгъла и винаги, когато имате право на глас се изявете, защото вашето мнение има значение”, смята Камелия. Тя допълни, че ще гласува. По нейни думи правилната рецепта за България е да си поставяме цели и никога да не се отказваме.

За политиката и готвенето Камелия каза, че „трябва да има стрес, за да се получат нещата”.

Блиц Новини
Цените на имотите растат, но не и качеството

Кадри БТВ Вече няколко години се забелязва бум на цените на имотите в повечето градове, най-вече София и Варна, а след тях са Бургас и Пловдив. Това, което младите предприемачи имат сега като бонус е онлайн присъствието. Социалните мрежи са евтин маркетинг, който може да се използва. Това и непрекъснатите …

Блиц Новини
Момче предложи брак на любимата си с помощта на Миро

Кадри видео ФБ Миро (Official) Млади влюбени си казаха „да“ на концерта на Миро на Античния театър в Пловдив. Романтичният Калоян е избрал точно този момент, за да зададе най-важния въпрос на приятелката си, а именно „Ще се омъжиш ли за мен?“. По време на изпълнението на песен „Гълъбо“ Миро …

Блиц Новини
Предупреждение за опасна жега днес

Кадри Нова ТВ За необичайно горещо време предупредиха синоптиците за днес. Те посъветваха да се избягва стоенето на слънце особено в следобедните часове, когато то е най-силно. Жълт код за опасни горещини в 14 области на страната издаде Националният институт по метеорология и хидрология за сряда. Той е в сила …

error: Content is protected !!