fbpx

Чистят целия екип на Гала от „На кафе“, според Пик

Новини
26
реклама

Подмяна на екипа на будоарното предаване на Нова телевизия „На кафе“ се извършва в момента, твърди Пик.

Водещата Гала и колегите й са разпуснати в летен отпуск, но през семтември не всички ще се завърнат в студиото в халетата край Нови хан. Очаква се наесен нови панелисти да заемат местата на познатите на зрителите досега.

Преди няколко дни е бил проведен кастинг за нови коментатори в предаването. За местата на Юлиан Константинов, Ева Веселинова, Кристина Патрашкова, Илиян Любомиров и Андреа Банда Банда са се явили около 20 души. Най-известните сред тях са актрисата Стефания Колева, обичаният актьор и режисьор Владислав Карамфилов – Влади Въргала и шоуменът Иво Танев, предава ПИК.

реклама

Имената на новите панелисти ще станат ясни до края на месеца, тъй като „На кафе“ се завръща в ефир през септември, въпреки слуховете, че миналият сезон ще бъде последен. Чрез подмяната на панелистите, екипът на Гала се надява да повиши рейтинга си, който сериозно пострада по време на пандемията от коронавирус.
Освен това се наложи и сериозно орязване на бюджета, тъй като кризата доведе до отлив на рекламодатели. А първата засегната от коронакризисните мерки бе стилистката Кремена Халваджиян, с която шоуто се раздели.

реклама
loading...

Писна ни вече от тази Гала ….до кога ще я гледаме …
И всички онези там
До кога…..все нея ли ще гледаме 😡😡😡😡😡

Много скучно и еднообразно.
И Гала да я сменят.
Вече я видяхме.
Бъдете креативни

Това предаване до болка е изтъркано.Отдавна не го гледам .20 години всеки божи ден тая Гала.И нея да я махат .Абе по нова и по бтв само ги въртят едни и същи гости.Едно и също.Голяма скука .

Във всеки цирк артистите периодично се сменяват. Тия муцуни/едни и същи/ омръзват с всеки изминал ден-до втръсване. Това се превърна в едно семейно представление! Смяна по най-бързия начин!

КАКЪВ Е ТОЯ БУЛУМАЧ КОИТО ГАЛА ПОКАЗВА ????КАКВА Е ТАЯ СМРАД НА КАФЕ КОЯТО ДОМУС АГА СОБСТВЕМИКА НА НОВА ТОЛЕРИРА ???ЗАЩО НЕ НАПРАВИТЕ АНКЕТА КОИ ГЛЕДА ТАЯ ПОРНОГРАФКЯ ???

КАКЪВ Е ТОЯ БУЛУМАЧ КОИТО ГАЛА ПОКАЗВА ????КАКВА Е ТАЯ СМРАД НА КАФЕ КОЯТО ДОМУС АГА СОБСТВЕМИКА НА НОВА ТОЛЕРИРА ???ЗАЩО НЕ НАПРАВИТЕ АНКЕТА КОИ ГЛЕДА ТАЯ ПОРНОГРАФКЯ ???

Не трябва да остане нито един от стария екип– заедно с Гала.
Противни са.
Втръснаха ни.

ГЛЕДАМ ПРЕДАВАНЕТО ВСЕКИ ДЕН И СЕ ЗАБАВЛЯВАМ МНОГО ТЕМИ И ТО АКТУАЛНИ .ГАЛА Е ПРЕКРАСНА ВИНАГИ ПОЛОЖИТЕЛНА НАДЯВАМ СЕ ЮЛИЯН ТОЗИ НАХАЛНИК ДА ГО НЯМА …

Заедно с Гала на тяхно място са познати лица с опит и актьорски способности хора позитивни харизматична а на други те им пожелавам попътен вятър предишните заедно с Гала няма незаменими хора

Имам чувството,че включиш ли програмата и Гала ще изкачи от там.Стига с тая легла. Няма ли други кадър ни водещи?

Заедно с Гала на тяхно място са познати лица с опит и актьорски способности хора позитивни харизматична а на други те им пожелавам попътен вятър предишните заедно с Гала няма незаменими хора

Целият екип са боклуци краино времи даги сменят.Също така и Гала да сложат някоя по млада.

Колко години още ще гледаме
Гледаме тази невротича жена
Колкото повече настоявате толкова по противна става.Отдавна съм престанала да.я гледам.Баста.Стига сте.търсили на човека работа а не на работата човек.

Купил си нови гащи Илия, погледнал се, пак в тия. След като основния диригент остава същия, операта ще е същия буламач. Няма идеи, банални стари похвати, опротивели и отблъскващи.
Тъй ли няма един свестен програмист в НОВА, за да не вежда вкиснатото еднообразие на предаването.

Сега пък други противни муцуни ще гледаме! Докога ще ни го тикат под носа тоя противен Въргал- пълен бездарник, за нищо не става – чудят се как да го натикат някъде да вземе някой лев!!!??????

Нямам думи кьм изказаната Ти злоба.
Когато злобееш кьм някого Това означава че този човек е. Много нива над теб.

Гала е прекрасна! Едва ли има друга жена, която толкова симпатично да носи красотата си. Виж, тези панелисти са друга бира… За да ги гледат хората всеки ден, трябва да са интересни хора.

26 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
2
Предлагат извънредно положение до края на март, затварят училища и заведения

реклама Кадър видео Новини.бг Здравният министър Костадин Ангелов предлага от петък нови строги здравни мерки, които ще бъдат обсъдени на заседание на Министерския съвет. На практика ще останат да работят само хранителните магазини, банките, общественият транспорт. Удължаване срока на обявената епидемична обстановка до края на март, предлага здравният министър, освен …

Новини
Шоу кухня за деца “Вкусно с OLA” – единствената поредици от открити уроци по здравословно хранене

реклама Шоу кухня за деца “Вкусно с OLA”, е реализирано от верига заведения OLA Taste of MED и е единствената в страната ни поредица от открити уроци по здравословно хранене, насочени към децата от 4 до 11 години. Нашата цел е да изградим в съзнанието на децата навици на разнообразното, …

Новини
Д-р Пожарашки: От личен опит в борбата ми за живот с Ковид ви казвам: Дишайте активно възможното дълбоко, но не насилвайте

реклама Кадър видео БТВ Срещата ми с вируса започна през последната седмица на октомври, 2020 с лека кашлица. Последва тест и позитивен резултат. Посетих веднага Болница „Токуда“ за изследвания и лечение, което започнах в къщи по утвърдена в опита схема за лечение на заболяването. Симптомите бяха кашлица, температура, безсилие, мускулни …