Честит рожден ден на Райна!

Новини
реклама

Снимка ФБ

Райна Кирилова Терзийска е родена на 30 септември 1981 г. в гр. Сандански. Името ѝ е избрано след като баща ѝ отива при баба Ванга, с която имат предварителна уговорка. Той изпълнява заръката на пророчицата и занася поръчаните легенче, кукла и цветя. Баба Ванга взима карамфилите, избира един от тях и казва: „Райна ще се казва детето, и така ще я наричате, няма да ѝ преиначавате името.“

След един месец пророчицата става кръстница на Райна. Райна е буйно и палаво дете и добра ученичка. В 6-и клас се записва на курсове за манекени, в същото време тренира и спортни танци. Малко по-късно се записва да тренира карате, учи народно пеене и тренира лека атлетика. Преди да започне кариерата си на певица, Райна е професионален модел в агенция „Интерсаунд“ в продължение на пет години.

реклама

Дискография
Студийни албуми

Гасне пламък (2002)
Майко, една си на света с Иван Дяков (2003)
Агресия (2003)
Добра новина (2004)
Любов по скалата на Рихтер (2005)
Райна (2007)
Както друга никоя (2008)
Македонско девойче (2011)
Вътре в мен (2012)
Хубава си, моя горо (2014)
Тежко мина младостта (2018)
Една на милион (2019)
Българийо една (2020)

Компилации

Златните хитове на Пайнер 17 – Райна (2013)

Видео албуми

Raina Best Video Selection 1 (2005)
Майко, една си на света (2007)
Raina Best Video Selection 2 (2009)
Македонско девойче (2011)

реклама
loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
РЗИ: В офиса с маски, дезинфекция и разстояние между служителите

реклама Снимка pixabay С тези засега препоръки излязоха от столичното РЗИ за овладяване на заразата. Препоръчва се и по възможност дистанционна работа или използване на маска в офисите, съобщават от пресцентъра на Столична община, цитирани от Стандарт. Осигуряването на дистанция от 1,5 метра между служителите в офисите, работните помещения и …

Новини
Нестандартни антиковид мерки: Забраниха продажбата на дрехи и електроника

реклама Снимка pixabay До нестандартни мерки прибягнаха властите в Уелс за ограничаване на заразата. Стоки, които не са първа необходимост са забранени за продажба, за да няма излишно шляене по магазините. Това решение предизвика недоволство сред местните жители, пише таблоидът „Сън”, цитиран от БГНЕС. Съгласно действащите нови правила, свързани с …

Новини
11
Борисов заразен с коронавирус

реклама Снимка ФБ За положителен тест за коронавирус съобщи Бойко Борисов в профила си във фейсбук.   Въпреки че РЗИ официално ми свали карантината, още в петък отложих всички срещи и публични прояви за предстоящите дни. След два PCR теста от днес съм положителен с COVID-19. Като цяло имам общо …