fbpx

Чавдар от „Фермата“ обрисува хората след хиляда години

Новини

Кадри БТВ и снимка pixabay

Много интересно определение на инфлуенсърите в бъдеще направи Чавдар. Аксения сподели, че обича да се снима и да общува с хората, да дава съвети и да получава одобрение и с това би искала да се занимава след като излезе от „Фермата“.

Чавдар най-образно се опита да й обясни, че това с което се занимават този род хора ще доведе до закърняване на сетивата. Както знаем от еволюцията нещо, което не се използва и е излишно постепенно изчезва.

външна реклама

Представи си една научна фантастика, обърна се той към Аксения, която му сподели, че мечтата й е да бъде инфлуенсър, да я гледат хората, да лайкват.

Как ще еволюира човешкия вид в социалните мрежи? Дете, поколение след поколение и така 1000 години. И виждаме едно женско човешко същество, което държи един телефон, който е 40/90 см, но това холограма, която излиза от нокътя на пръста от малка камерка, която е вградена там при раждането. Съответно цъка с един пръст и си преглежда лайковете и съобщенията, а другите пръсти понеже хиляда години не се ползват са се сраснали и това вече не е човешка ръка, а едно копито с един нокът.

Чочо, това е отвратително, възмути се на фантазията му Аксения.

Когато използваш само очите си, защото в социалните мрежи не използваш друго, нито чуваш, говориш и помирисваш, най-вероятно носът ще е изчезнал и устата ще е много мъничка, защото няма време да яде, а най-голямото нещо ще са очите му от гледане в екрана. Това ще бъде като едно извънземно, с огромни очи без уши, без нос, малка уста, глава и тяло. Това ще бъде социалният човек след 1000 години.

външна реклама
Новини
Мария Илиева има рожден ден днес

Снимка инстаграм Днес една от най-обичаните български певици Мария Илиева празнува рожден ден. Талантливата изпълнителка започва да пее от почти 6-годишна възраст. Днес има зад гърба си завидна кариера, работи през годините с много известни български музиканти – Графа, Любо Киров, Криско и още други. Кариерата й стартира като вокал …

БТВ
България ликува: Радослав напусна Фермата

Кадри БТВ След поредица от драматични събития и много глад, най-после стопанството на „Фермата“ се отърва от най-големия дразнител Радо, който в крайна сметка реши сам да напусне, за да запази и малкото останало достойнство у себе си. След като опита с всеки един да промени мнението му и се …

Незабавни статии
Ники Кънчев съобщи скръбна вест: Отиде си Кристи

Кадри ютуб Вестителят на хубави и лоши новини Ники Кънчев и този път остана верен на себе си и отбеляза кончината на голямата звезда Кристи Макви, вокалист и музикант от популярната рок банда Fleetwood Mac. Британско-американската рок група бе една от най-успешните групи на всички времена, продала 100 милиона записи …

error: Content is protected !!