fbpx

Чавдар от „Фермата“ обрисува хората след хиляда години

Блиц Новини

Кадри БТВ и снимка pixabay

Много интересно определение на инфлуенсърите в бъдеще направи Чавдар. Аксения сподели, че обича да се снима и да общува с хората, да дава съвети и да получава одобрение и с това би искала да се занимава след като излезе от „Фермата“.

Чавдар най-образно се опита да й обясни, че това с което се занимават този род хора ще доведе до закърняване на сетивата. Както знаем от еволюцията нещо, което не се използва и е излишно постепенно изчезва.

Представи си една научна фантастика, обърна се той към Аксения, която му сподели, че мечтата й е да бъде инфлуенсър, да я гледат хората, да лайкват.

Как ще еволюира човешкия вид в социалните мрежи? Дете, поколение след поколение и така 1000 години. И виждаме едно женско човешко същество, което държи един телефон, който е 40/90 см, но това холограма, която излиза от нокътя на пръста от малка камерка, която е вградена там при раждането. Съответно цъка с един пръст и си преглежда лайковете и съобщенията, а другите пръсти понеже хиляда години не се ползват са се сраснали и това вече не е човешка ръка, а едно копито с един нокът.

Чочо, това е отвратително, възмути се на фантазията му Аксения.

Когато използваш само очите си, защото в социалните мрежи не използваш друго, нито чуваш, говориш и помирисваш, най-вероятно носът ще е изчезнал и устата ще е много мъничка, защото няма време да яде, а най-голямото нещо ще са очите му от гледане в екрана. Това ще бъде като едно извънземно, с огромни очи без уши, без нос, малка уста, глава и тяло. Това ще бъде социалният човек след 1000 години.

Hell's kitchen
Участничка в Хелс китчън се раздели с джипа си

Кадри БТВ В Хелс китчън емоциите за участниците са много и започват още от вратата. Все още шокирани бяха вкарани в кухнята, напълно в стила на шеф Ангелов. Че не са си представяли влизането си точно така пролича най-много на кметицата на с. Върбешница, която се появи с огромна красива …

Блиц Новини
С много злоба се нахвърлиха върху семейството в Бригада нов дом

Кадри БТВ Любимо на много зрители предаване „Бригада нов дом“ стартира както винаги с вълнуваща история. Влюбените Вероника и Дарин са главните герои в първия епизод на предаването, които са заедно от 22 години. Поради сърдечен дефект за Вероника е противопоказно да има деца, но въпреки това отглеждат три. Двамата …

Блиц Новини
Пълен обрат в “Денсинг старс”! Искат жената на Радков да води вместо него

кадри bTV Шоуто “Денсниг старс Екстра”, което следи танцовия формат зад кулисите, предварително беше нарочено заради водещата Станислава Ганчева. За мнозина беше чиста наглост съпругата на водещия Краси Радков да получи покрай него свое предаване на гърба на основното. След скандалното представяне на Радков в първия епизод на живо и …

error: Content is protected !!