fbpx

Чаровно крупие разсмя зрителите в “Стани богат”: Прет-а-порте нещо за коса ли е?

БТВ

кадри bTV

Ако някои играчи в “Стани богат” бъркат от притеснение, други изобщо не изпитват подобно чувство. Това обаче не значи, че играта им ще бъде по-успешна.

Крупието Стефани Андреева, което мечтае да направи приют за кучета, седна на стола на богатството с много добро настроение и самочувствие, но си тръгна само с 500 лева. Тя разказа, че е гледала предаването с дядо си и даже са искали да се явят двамата в него, но животът е решил друго.

Без капка напрежение и разчитайки основно на интуицията си, Стефани се засили през по-лесните въпроси. Че знанията ѝ не са кой знае колко обаче пролича веднага. След като позна, че прет-а-порте е термин от модата, тя попита:

“Това нещо за коса ли е?”

Това доста учуди франкофона Михаил Билалов, но като добър професионалист той запази самообладание.

Симпатичната участничка продължи към по-сложните въпроси и с помощта на публиката и жокера 50/50 стигна до въпрос, свързан с киното. Той беше за творчеството на режисьора на легендарни филми Баз Лурман. Зададен по доста завъртян начин, в него трябваше да се отгатне кой е единственият известен биографичен филм в творчеството му – “Елвис”.

За съжаление Стефани потърси помощта на приятел, който я подведе с отговор, че това е “Великият Гетсби”. Макар и сринала се до минималната сума в играта, крупието запази доброто си настроение.

 

БТВ
Студент стигна до въпрос за голяма сума в „Стани богат“

Кадри: БТВ Силна игра в „Стани богат“ направи студентът по право Живодар Костов от Стара Загора. Неговото участие стартира още в снощния епизод, когато отговори на първите седем въпроса. Тогава обаче „изгърмя“ два от жокерите си само на един въпрос. Поради тази причина днес заключи 2000 лева като втора сигурна …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

Блиц Новини
Силвена Роу: Невиждано наводнение в Дубай

Кадри БТВ Климатичните промени все по-осезателно напомнят за себе си. Вече няколко години сме свидетели на екстремни горещини и наводнения предизвикани от огромни количества дъжд. У нас също на няколко пъти тези валежи създадоха тежки проблеми в различни райони на страната. Но за Дубай и района това са невиждани количества. …

error: Content is protected !!