fbpx

Чаровна дама приближава до голямата награда в Стани богат

Незабавни статии

Кадри видео БТВ

Оплювана или харесвана, играта на знания „Стани богат“ вълнува зрителите, които играят заедно с участниците. Много са на мнение, че въпросите са доста елементарни, други пък, че подборът на участници не е на ниво и дали от притеснение или незнание не успяват да се разгърнат.

Тъпи въпроси, лесни отговори, подсказване, интуиция, само знания май няма нужда да имаш, че да печелиш. Не казвам нищо за участниците, но нещо тоя сезон много лесно, бързо и често стигат до 10, 20 и 30 хиляди, а това са няколко въпроса преди края на играта.

външна реклама

Отново водещият попада в коментарите с отношението си към младите дами:

Г-н Билалов явно има слабост към младите дами. Това , което направи още на втория въпрос (за детският герой) е недопустимо.

И на мен това ми направи впечатление, но от друга страна ще е много излагация да ги оставят да отпадат на най-елементарни въпроси.

Когато нямаш пари, всичко ти е скъпо. Когато нямаш акъл, всичко ти е тъпо. С този коментар зрител постави точка на спора.

Обещаваща млада дама седна в стола на богатството и най-сетне, почти единодушно мнението е, че е тя ще се представи достойно.

Успех на това мислещо момиче!

Пред чара всички коленичат с удоволствие. Браво, сладко момиче!

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

Проверка на факти! Съобщете ни, ако видите неточна информация в текста, за да извъшим проверка – vihrogon2018@gmail.com

Над 500 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Незабавни статии
Майка остави телефона си да си играе едногодишния й син и стана голяма беля

Кадри: NBC New York Родители разказаха как едногодишното им дете напазарувало от телефона и похарчило близо £1500 за мебели за семейния дом. Майката на момченцето Мадху Кумар от Ню Джърси, САЩ разказа как синът й е закупил мебели от Walmart и е разбрала, чак когато стоките пристигнали пред вратата, съобщава …

Незабавни статии
Ето как хората запълват сами дупките по улиците в Източна Украйна

Снимки Регионален Днепър Ако си мислите, че България е бедна страна трябва да отидете до повечето от бившите страни от СССР. В Украйна брутния вътрешен продукт на глава от населението е около 3 пъти по-нисък от този на българите, а това може да се види и от състоянието на улиците. …

Незабавни статии
Спасители изтърваха ранен човек, докато го спасяват

Кадри видео Киевската спасителна служба Акция за спасяване на ранен човек едва не завърши с фатален край. Спасителите от „Киевската спасителна служба“ изпуснаха ранен мъж, докато го сваляха от покрива на гаража. Пострадалият се опитал да настигне крадци, обрали дома му, наранил крака си при скачане върху гаража. външна реклама …