fbpx

Цънцарова за професията си: Единствено това мога да правя

Блиц Новини

Кадри подкаст ladyzone.bg

Едно от знаковите лица на БТВ безспорно е Мария Цънцарова. Тя премина през редица постове в телевизията, докато се установи като водеща на сутрешния блок. На 13 януари русата водеща празнува рожден ден и това бе повод да разкаже малко повече за себе си. Работата й е единственото с което се занимава и от малка си е мечтала точно затова.

Винаги това съм си представяла, че искам да правя, по-късно открих, че това е единственото, което мога да правя. Ако сега ми се наложи да сменя работата си, ще бъда много затруднена. Винаги съм си мислела, че мога да бъда полезна единствено по този начин.

Аз, разбира се, минавам през своите емоции и състояния на духа пред и след интервю, сподели тя. Не винаги съм в най-добрата си емоционална кондиция, не не съм го мислила това дали ми помага или пречи. Смятам, че всеки – независимо дали е мъж или жена – носи своя характер, който се проявява във всеки разговор, който водим в ежедневието си.

Със сигурност във времето, в което съм пораствала в професията и съм се учила, съм допускала грешки. Но няма нито един събеседник, нито един човек, когото съм снимала по някакъв повод, когото да не мога да погледна в очите. Това, което ми дава спокойствие, е, че в никой момент не съм играла нечестно.

Разкри, че от малка се е опитвала да тренира тенис, но без голям успех, но винаги се е опитвала да спортува нещо.

Където и да пробвах да спортувам не ми се получаваше и треньорите най-често ми казваха: „Мария, откажи се, това не е за теб.“. Накрая намира своя спорт,  открива бокса, където намира себе си.

Основното в този спорт е възможността да излея емоциите си. Всичко, което трупам през седмицата, това е моето ментално разтоварване, обяснява Мария. Дори не съм подозирала колко може да помогне това.

БГ звезди
Велико Търново на бунт срещу „Дяволското гърло“2: Никой местен няма да направи това!

кадри Нова телевизия Премиерата на продължението сериала „Дяволското гърло“, наречено „Есента на демона“, предизвика огромен интерес. Много от зрителите са във възторг от първия епизод, който събира отново героите на Теодора Духовникова и Владо Карамазов, но този път не в Смолян, а във Велико Търново. Паралелно с това се появиха …

Блиц Новини
Диско Дарко и Етно Гала са модерните Пижо и Пенда

кадри Нова телевизия Едно от нещата, които правят Гала една от най-големите звезди на българската телевизия, е талантът за избор на визия според случая.  На 1 март водещата на „На кафе“ даде пореден пример как се прави това. Гала се появи в студиото с ансамбъл, който е модерната версия на …

Hell's kitchen
След кметицата ще хвърчи и ресторантьорката от Равда

Кадри Нова ТВ Една дразнеща фигура от участниците в Хелс китчън си тръгна безславно, но други две са на път да я последват. Кметицата на с. Върбешница си опакова куфарите и си хвана пътя, следващата май ще е собственичката на ресторант в Равада Галя Чимидова. Аз съм шеф и избирам …

error: Content is protected !!