fbpx
Блиц Новини

кадри bTV, Фейсбук/Христо Стоичков

На рождения ден на най-голямата ни футболна легенда Христо Стоичков, водещата на „Тази сутрин“ Мария Цънцарова намери нещо общо между себе си и Камата. Както вече се знае, идолът на хиляди българи стана и певец, появявайки се в новата песен на Братя Аргирови и Тони Димитрова.

В сутрешния блок на bTV спортният журналист Пепи Бакърджиев обаче измъкна отнякъде видео, на което се вижда, че това не му е първия певчески опит.

На клипа се вижда как Стоичков се качва тайно на сцената на концерт на любимеца си Мирослав Илич и изненадващо запява с него. От всички в студиото, Цънцарова остана най-впечатлена от кадрите.

„Възхищавам се, че го прави със страст. Чувствам се като него – и аз не мога да пея, а много обичам!“, коментира водещата.

„Аз съм така с танците, пилатеса, зумбата и йогата“, побърза да се обади синоптикът Боби Лазаров. Цънцарова пък веднага добави, че ѝ в движенията е както в пеенето.

„Боби е абсолютна енциклопедия, постоянно идва да ме ограмотява“, каза с топлина в гласа водещата. В момента двамата се забавлявали с цитати от стари песни на „Ъпсурт“, които според синоптика били подходящи за всеки ден и за всеки повод.

Междувременно, покрай цялата народна обич, която получава покрай рождения си ден, Стоичков е обект и на някои доста кисели забележки. Популярност в социалните мрежи набира мийм, в който се казва, че за новото поколение футболната легенда е „чичкото от Кауфланд“.

Към него, както и към много други популярни българи, валят и постоянни призиви да спре участието си в рекламите на платформи за залагания. Инициаторите на кампанията са крайни противници на хазарта, заради зависимостта към него и многото провалени животи покрай него.

Блиц Новини
Ники Кънчев си намери майстора в „Стани Богат“

Кадри: бТВ Ники Кънчев е известен с хапливия си език и с това, че често поставя гостите си в неудобни ситуации, но ето че тази вечер и той си намери майстора. Водещият на „Стани Богат“ бе поставен на място от лекар, и то в момент, в който ни най-малко го …

Блиц Новини
Алекс Сърчаджиева съжали пред Деси Стоянова, че изтървала Сашо Кадиев

кадри bTV Сашо Кадиев само за малко отсъства от ефира на bTV след спирането на хитовото предаване „Кой да знае?“. Той се завръща в новото семейно шоу „Аз обичам България“, но този път като капитан на отбор. Часове преди излъчването на първия епизод на играта, две телевизионни водещи – Деси …

Блиц Новини
Конспирация по БТВ: „Ергенът“ клати държавата

кадри bTV Водещите на „Тази сутрин“ Златимир Йочев и Мария Цънцарова лансираха в ефир конспиративна теория за връзката на риалитито „Ергенът“ със ситуацията в държавата. „Когато започне „Ергенът“ или навлезе в по-решителна фаза, в България стават политически сътресения“, така обобщи наблюденията си сутрешното дуо. „Я меморандуми, я арести…“, това коментира …

error: Content is protected !!