fbpx

Цънцарова се скара на Насар, но шампионът не се огъна

Блиц Новини

кадри bTV

Водещата на „Тази сутрин“ Мария Цънцарова се скара на Карлос Насар за това, че не протестира открито срещу федерацията по щанги, която бави заплатите на целия национален отбор. Шампионът се опита да обясни, че това положение се приема за нормално от тежкоатлетите ни, понеже и предишната година е имало забавяне на заплатите.

„Още е февруари, това е нормално, особено с нашата федерация и караниците“, обясни Карлос Насар.

„Не, не е нормално!“, прекъсна го Цънцарова, много гневна от забавянето на заплатите на националите ни. Тя заговори доста назидателно на Насар, че е недопустимо при гласуван държавен бюджет и ясен бюджет на спортното министерство спортистите да бъдат оставени без пари.

Карлос Насар обаче много категорично заяви, че лично за него няма драма и в момента е по-важно националният отбор да наблегне на подготовката за Олимпиадата, а не на оплакванията.

„Аз представям българския мъж.

Ние сме най-силните хора на света, макар и тази представа да се е позагубила“, каза гордостта на родното вдигане на тежести.

Йочев и Цънцарова разпитаха доста подробно и за вчерашната проверка за допинг, заради която Насар не успя да стигне до „Тази сутрин“, както беше уговорено.

Той разказа, че в 7 часа вчера са му са се обадили и са дошли в дома му представителите на организацията, следяща за употребата на допинг. Част от проверката е и претърсване на жилището за всякакви забранени субстанции. Карлос Насар е свикнал с това, защото е най-тествания български спортист. И в този случай не роптае срещу ситуацията, в която е, защото е чист.

БТВ
Студент стигна до въпрос за голяма сума в „Стани богат“

Кадри: БТВ Силна игра в „Стани богат“ направи студентът по право Живодар Костов от Стара Загора. Неговото участие стартира още в снощния епизод, когато отговори на първите седем въпроса. Тогава обаче „изгърмя“ два от жокерите си само на един въпрос. Поради тази причина днес заключи 2000 лева като втора сигурна …

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

error: Content is protected !!