fbpx
Блиц Новини

кадри bTV

Много любопитна се получи срещата между Мария Цънцарова и шеф  Илиан Кустев в последния работен ден преди Коледа. Водещата на „Тази сутрин“ по bTV зададе няколко пъти въпроса как да не преяждаме по празниците. Звездата от „Мастършеф“ пък отговаряше всеки път, че това е невъзможно, но пък и няма нищо лошо да се отпуснем.

Шеф Кустев обясни, че неговата лична чудесна форма се дължи на хранителния му режим. Той обясни, че варива като леща и боб отсъстват от всекидневното му меню. На Бъдни вечер обаче той няма да пропусне нито тях, нито пълнените чушки, защото уважава традициите.

„Освен това има и една голяма содена питка, която помага да опиташ от всичко“, допълни шеф Кустев. Той коментира, че и в неговото семейство преяждат на Бъдни вечер с постна храна.

Цънцарова обаче почна да дълбае в темата, като попита има ли някакви храни, които да са по-щадящи и да наедряваме рязко от тях. Кулинарният спец заяви, че той не се притеснява от това, защото той е влязъл в калориен баланс и празниците няма да му се отразят.

„Баланс по празниците няма как да се постигне, той се постига за останалите 11 и половина месеца на годината“, обобщи шеф Кустев.

Като цяло, не стана ясно защо пословично слабата Цънцарова е толкова загрижена да избегне напълняването.

Майсторът на всякакви гозби ясно ѝ обясни, че това нарушаването на хранителните режими по Коледа е задължително, ако искаш да почетеш традициите.

Шеф Кустев използва случая да рекламира в „Тази сутрин“ новата си готварска книга, която явно се продава като топъл хляб. „Малко останаха“, обяви доволен той. В книгата освен оригинални негови рецепти като боб с чоризо, има и истории с кого, къде, а и за кого е готвил всяко от ястията шеф Кустев.

БТВ
Студент стигна до въпрос за голяма сума в „Стани богат“

Кадри: БТВ Силна игра в „Стани богат“ направи студентът по право Живодар Костов от Стара Загора. Неговото участие стартира още в снощния епизод, когато отговори на първите седем въпроса. Тогава обаче „изгърмя“ два от жокерите си само на един въпрос. Поради тази причина днес заключи 2000 лева като втора сигурна …

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

error: Content is protected !!