fbpx
Блиц Новини

кадри bTV: Цънцарова се отчая от глупостите на Пепи Бакърджиев на Никулден

Куп глупости изсипаха рано сутрин на Никулден в ефира водещите на bTV. Крак повлече полузаспалия Пепи Бакърджиев, който мислеше за празника, но и за колегата си Димитър Тасев, когото трябваше да включат на живо от САЩ. Спортният журналист обаче даде „на късо“ и покрай двете мисли заяви: „Митко Тасев има имен ден!“

„Ама той не е Николай…, реагира веднага синоптичката Стаси Цалова, а всички от екипа на „Тази сутрин“ изпаднаха в заразителен смях.

„Предлагам да започнем отначало“, заяви Мария Цънцарова, която просто не можеше да повярва какви глупости говорят колегите ѝ. „Не, няма да можем да ги повторим тези неща“, отвърна Бакърджиев, по детски горд от абсурдната глупост, която е изръсил.

 

После топката пое Златимир Йочев, който реши да прочете на колежката си хороскопа за празниците от специалния коледен раздел на сайта на bTV. Той затърси нейната зодия – Козирог, но удари на камък. Оказа се, че има текст за всички зодии, без последните три. За тях трябвало имало видео.

„Нямаш късмет, но пък имаш видео“, обобщи ситуацията и продължи борбата за коледно настроение в ефира. Той започна да говори, че макар и да не е българска традиция, греяното вино по празничните базари е нещо приятно. Той потърси подкрепа за това в колегите си, но последва всеобщо мълчание.

„Кажи цената на греяната ракия, тя е традиционна“, обади се Пепи Бакърджиев.

„Тя е безценна!“, отвърна Злати Йочев, който в този момент усети, че няма смисъл да се опитва да внася ред в хаоса, в който се превърна ранната седянка на диванчето рано сутрин на Никулден.

Малко по-късно от Лас Вегас се включи и „именникът“ Димитър Тасев, който някак си успя да вкара темата за греяната ракия в репортажа си за подготовката на братя Пулеви за тяхната американска гала вечер в града на греха.

БТВ
Най-хазартният играч впечатли в „Стани богат“

Кадри: БТВ Тази вечер зрителите видяха най-хазартния играч в „Стани богат“. Става дума за Димитър Солаков, който показа страхотни знания и завидно спокойствие. Той се занимава с фотография и видеа, участва и в ултрамаратони с пресечено бягане. Живее във Вонеща вода, където е роден и Филип Тотю, а мустакът на …

БГ звезди
Велико Търново на бунт срещу „Дяволското гърло“2: Никой местен няма да направи това!

кадри Нова телевизия Премиерата на продължението сериала „Дяволското гърло“, наречено „Есента на демона“, предизвика огромен интерес. Много от зрителите са във възторг от първия епизод, който събира отново героите на Теодора Духовникова и Владо Карамазов, но този път не в Смолян, а във Велико Търново. Паралелно с това се появиха …

Блиц Новини
Диско Дарко и Етно Гала са модерните Пижо и Пенда

кадри Нова телевизия Едно от нещата, които правят Гала една от най-големите звезди на българската телевизия, е талантът за избор на визия според случая.  На 1 март водещата на „На кафе“ даде пореден пример как се прави това. Гала се появи в студиото с ансамбъл, който е модерната версия на …

error: Content is protected !!