fbpx

Цънцарова разсипа Натали Трифонова по БТВ и грейна, Злати Йочев гледа сеир

Блиц Новини

кадри bTV: Цънцарова разсипа Натали Трифонова по БТВ и грейна, Злати Йочев гледа сеир

От появата си в сутрешния блок на БТВ Цънцарова сякаш увисна.

Твърде сериозното й излъчване не се вписваше в айляшкия тон на Златимир Йочев и Натали Трифонов, които говорят предимно за екзотични почивки.

Но явно Цънцарова си намери нова мишена, която да й върне тонуса. Това не е кой да е, а модната икона Натали Трифонова.

Интересно е, че тя отдавна е обект на смешки и тънки подигравки от мъжете си колеги.

Днес обаче и Цънцарова яхна вълната и човръкна Натали.

„Тази сутрин разбихте всичко в мен!“, това се развика в студиото на сутрешния блок на bTV синоптичката и водеща Натали Трифонова.

Тя не издържа на шегите, които колегите си правиха, докато коментираха любопитни сюжети от диванчето по време на традиционната си раздумка.

Причината е, че някак си всички закачки бяха за сметка на Натали.

Поредицата от подигравки към Нея започна със съобщението, че топ лицето на ПП Лена Бориславова е станала майка.

Спортният журналист Петър Бакърджиев и Златимир Йончев коментираха, че те, както и Мария Цънцарова знаят каква радост е да станеш родител.

„Мария всъщност знае най-добре, ние само сме слушали разкази“, коментира Бакърджиев.

Той продължи да бърбори по темата, като в крайна сметка обяви, че тримата са помогнали за демографията на Бълггария, а на Трифонова ѝ стана малко притеснено и кисело. Очевидното напомняне , че тя още не е омъжена и няма деца никак не се хареса на Натали, но тя успя да запази самообладание.

„Точната дума е „помогнали“ за демографията“, намеси се Цънцарова в опит да натрие носовете на колегите си и като цяло на мъжете, когато става въпрос за идването на едно дете на този свят.

Питаха Трифонова питон ли предпочита или патка

Пепи обаче продължи да се заяжда с Натали с кадри, показващи сърфисти с техните любимци. Един от тях показа мъж да язди вълните с домашния си питон.

„Харесва ли ти?“, обърна се към синоптичката Бакърджиев. „Не ми харесва питона“, отвърна Натали, а останалите започнаха да се хилят на отговора ѝ. В този момента се появи кадър  със сърфистка с патица на дъската.

„А, патка е по-добре, питон – не!“, обади се отново Бакърджиев и тук даже и Натали взе да се кикоти.

Животинската тема завърши за екипа на „Тази сутрин“ с тотално лигавене. Мария Цънцарова разказа, че мечка стояла на въртележка в Дисниленд в Орландо, САЩ.

Тя обаче толкова се беше разхилила, че обърка думите „лунапарк“ и „зоопарк“. Златимир Йочев пък „мъдро“ заключи, че стандартите на американските и българските мечки се различават.

„Нашите просто търсят храна, а техните – забавления“, отбеляза той, очевидно много горд с остроумието си.

Цънцарова грейна в огромна усмивка, което не е типично за нея.

Блиц Новини
Три тв състезания – три Мис България. Коя спечели сърцата ни?

кадри bTV, Нова телевизия, Инстаграм/Игри на волята, Лора Асенова, Нанси Карабойчева-Димитрова Три са най-обсъжданите предавания в българския ефир през този сезон – „Игри на волята“, „Фермата“ и „Мастършеф“. Освен това, че те приковаха интереса на публиката, между продукциите има и още нещо общо. И в трите телевизионни състезания с включиха …

Блиц Новини
4-те тигрици на БТВ разкостиха Злати Йочев за ужас на Марина

кадри bTV: 4-те тигрици на БТВ разкостиха Злати Йочев за ужас на Марина Златимир Йочев се видя в чудо този четвъртък, след като до него на канапето на „Тази сутрин“ по bTV се подредиха само жени. Още от началото водещият се усети, че в тази ситуация шегите ще са за …

Блиц Новини
Теди направи интимно признание за Кенан: Видях в него бившия си мъж

кадри bTV: Теди направи интимно признание за Кенан: Видях в него бившия си мъж „Развод или болест – ако стоим и се питаме „защо аз, защо на мен ми се случва“, никога няма да намерим отговор“, това прозрение направи Теодора след отпадането от „Фермата“. В „Преди обед“ по bTV тя …

error: Content is protected !!