fbpx
Блиц Новини

кадри bTV

На Мария Цънцарова се падна една от най-отговорните задачи в bTV на 8 декември. В края на сутрешния блок тя обяви края на сезоните на двете най-гледани предавания на телевизията – „Фермата“ и „Стани богат“. За финала на риалитито се знаеше отдавна, но много зрители сигурно са се изненадали, че ще останат без любимото си предаване за знания.

Не тъгувайте за Михаил Билалов, той ще се върне с нов сезон на предаването през пролетта, съобщи Цънцарова. Тепърва ще видим дали предаването ще има допълнителни празнични или благотворителни издания с известни участници. Такива епизоди на предаването винаги са интересни и се помнят дълго.

За края на „Фермата“ пък в студиото на „Тази сутрин“ дойдоха колоритните Теди, Серго и Кенан. Героите от аграрното риалити останаха верни на себе си като ярки персонажи. Кенан за пореден път изрече няколко от своите мъдрости.

„В една къща хората се карат. Казал съм и на жена си съм казал – когато не се скараме, значи съм спрял да я обичам“, така той обясни конфликтите с Теди. Тя пък обясни, че както са били противоположности, така са се срещнали по средата, защото са решили да извървят пътя към сближаването.

Битовизмите са основната причина във „Фермата“, обясни Кенан. Той и Цънцарова се пошегуваха, че макар и хората в предаването да са уж зрели личности, понякога се държат като „трета група в детската градина“. Кенан обаче заяви, че категорично е харесал това, което е показал в предаването. „Влюбих се в себе си отново“, заяви той.

„За мен „Фермата“ беше една магия, да съм един ден повече или по-малко там не е от значение“, добави Кенан, който също като Теди и Серго не съжалява, че е отпаднал съвсем близо до финала.

БТВ
Студент стигна до въпрос за голяма сума в „Стани богат“

Кадри: БТВ Силна игра в „Стани богат“ направи студентът по право Живодар Костов от Стара Загора. Неговото участие стартира още в снощния епизод, когато отговори на първите седем въпроса. Тогава обаче „изгърмя“ два от жокерите си само на един въпрос. Поради тази причина днес заключи 2000 лева като втора сигурна …

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

error: Content is protected !!