fbpx
Блиц Новини

кадри bTV: Цънцарова изчезна без никакво обяснение от БТВ

В началото на новата седмица сутрешният блок на bTV започна само с един водещ – Златимир Йочев. Неговата екранна половинка Мария Цънцарова най-вероятно е в отпуска като компенсация за извънредната работа по двата тура на местните избори. Това е обаче е само логично предположение, основано на практиката в големите телевизии.

На практика телевизията не обясни липсата на Цънцарова, дори и с няколко думи за зрителите, които вече взеха да свикват с нея. Злати Йочев не обели и дума за отсъствието на колежката си при откриването на „Тази сутрин“. Събрани на дивана в студиото, останалите членове на екипа също мълчаха като риби, сякаш споменаването на Мария е станало табу.

Възможно ли е отсъствието на Цънцарова да е нещо повече от заслужена почивка? Този въпрос си задават доста зрители, някои леко притеснени, други – доволни, че вече няма да я гледат в любимото си предаване. Истината е, че голяма част от феновете на „Тази сутрин“ са твърдо против журналистката. В страницата на предаването във Фейсбук може да се прочетат ужасни епитети и грозни обиди по неин адрес. В началото на ноември например, тематичната снимка на предаването, на която са двамата водещи, беше обновена. Коментарите за Цънцарова, които могат да се прочетат под нея са откровено гадни:

След предателството на Хекимян всичко е възможно в телевизията

Не липсват и обиди към Златимир Йочев. Един от коментарите е, че той е „толкова скучен, колкото и жена му по Нова“, а в друг той и Цънцарова са наречени „мисир и мисирка“. Разбира се, това са крайни мнения, които възмущават зрителите, които са далеч по-толерантни към новия екранен дует, появил се едва през септември.

При всички случаи, след драматичните промени в екипа на bTV от този период и „бомбата“ с напускането на новия политик Антон Хекимян, който безславно се провали в опита да стане кмет на София, в тази телевизия всичко е възможно. Мълчанието за отсъствието на Цънцарова обаче излезе подозрително, така че зрителите чакат някакво, дори и неформално обяснение къде изчезна водещата.

Блиц Новини
Три тв състезания – три Мис България. Коя спечели сърцата ни?

кадри bTV, Нова телевизия, Инстаграм/Игри на волята, Лора Асенова, Нанси Карабойчева-Димитрова Три са най-обсъжданите предавания в българския ефир през този сезон – „Игри на волята“, „Фермата“ и „Мастършеф“. Освен това, че те приковаха интереса на публиката, между продукциите има и още нещо общо. И в трите телевизионни състезания с включиха …

Блиц Новини
4-те тигрици на БТВ разкостиха Злати Йочев за ужас на Марина

кадри bTV: 4-те тигрици на БТВ разкостиха Злати Йочев за ужас на Марина Златимир Йочев се видя в чудо този четвъртък, след като до него на канапето на „Тази сутрин“ по bTV се подредиха само жени. Още от началото водещият се усети, че в тази ситуация шегите ще са за …

Блиц Новини
Теди направи интимно признание за Кенан: Видях в него бившия си мъж

кадри bTV: Теди направи интимно признание за Кенан: Видях в него бившия си мъж „Развод или болест – ако стоим и се питаме „защо аз, защо на мен ми се случва“, никога няма да намерим отговор“, това прозрение направи Теодора след отпадането от „Фермата“. В „Преди обед“ по bTV тя …

error: Content is protected !!