fbpx
Блиц Новини

кадри bTV: Цънцарова изчезна без никакво обяснение от БТВ

В началото на новата седмица сутрешният блок на bTV започна само с един водещ – Златимир Йочев. Неговата екранна половинка Мария Цънцарова най-вероятно е в отпуска като компенсация за извънредната работа по двата тура на местните избори. Това е обаче е само логично предположение, основано на практиката в големите телевизии.

На практика телевизията не обясни липсата на Цънцарова, дори и с няколко думи за зрителите, които вече взеха да свикват с нея. Злати Йочев не обели и дума за отсъствието на колежката си при откриването на „Тази сутрин“. Събрани на дивана в студиото, останалите членове на екипа също мълчаха като риби, сякаш споменаването на Мария е станало табу.

Възможно ли е отсъствието на Цънцарова да е нещо повече от заслужена почивка? Този въпрос си задават доста зрители, някои леко притеснени, други – доволни, че вече няма да я гледат в любимото си предаване. Истината е, че голяма част от феновете на „Тази сутрин“ са твърдо против журналистката. В страницата на предаването във Фейсбук може да се прочетат ужасни епитети и грозни обиди по неин адрес. В началото на ноември например, тематичната снимка на предаването, на която са двамата водещи, беше обновена. Коментарите за Цънцарова, които могат да се прочетат под нея са откровено гадни:

След предателството на Хекимян всичко е възможно в телевизията

Не липсват и обиди към Златимир Йочев. Един от коментарите е, че той е „толкова скучен, колкото и жена му по Нова“, а в друг той и Цънцарова са наречени „мисир и мисирка“. Разбира се, това са крайни мнения, които възмущават зрителите, които са далеч по-толерантни към новия екранен дует, появил се едва през септември.

При всички случаи, след драматичните промени в екипа на bTV от този период и „бомбата“ с напускането на новия политик Антон Хекимян, който безславно се провали в опита да стане кмет на София, в тази телевизия всичко е възможно. Мълчанието за отсъствието на Цънцарова обаче излезе подозрително, така че зрителите чакат някакво, дори и неформално обяснение къде изчезна водещата.

БТВ
Кадиев впечатлен от Южна Корея

Напоследък Сашо Кадиев е все център на обсъждане каквото и да направи, както в личен, така и в случебен план. Само преди дни той се завърна от Южна Корея, където беше на пътешествие с дъщеря си Кати. Дошъл съм да говоря не за екзотика, а за отношенията дете – родител …

Блиц Новини
Евтим Милошев: Проблем със замърсяването има само на „Кранево – централен“

Проблемът със замърсяването на плажната ивица и вода около Кранево удря по имиджа на българския туризъм. Макар замърсяването да е локално от начина на разпространение на информацията може да пострада цялото Черноморие. Служебният министър на туризма Евтим Милошев опита да обясни проблема в студиото на „Здравей, България“. До 2-3 дни …

Блиц Новини
Трудно разпознаваеми фалшиви столевки се завъртяха в обращение

Кадри Нова ТВ Българската народна банка предупреждава за широкото разпространение на фалшиви столевки. Тревожно е нараснал броя на фалшивите пари, а в същото време много трудно за редовия българин е да забележи нередност в парите, с които оперира. Според данните на БНБ за първото тримесечие на миналата година засечените фалшиви …

error: Content is protected !!