fbpx

Цънцарова и Натали заплашиха да напуснат, проф. Рачев спаси положението

Блиц Новини

кадри bTV, Нова телевизия

bTV имат огромен късмет, че са българска, а не американска телевизия. След разговора на диванчето във вторник сутрин, вероятно никой от екипа нямаше да бъде вече на работа, а някои от журналистите щяха да си търсят адвокати, ако казаното от тях беше излъчено в САЩ.

Малко след 6:30 сутринта проф. Рачев и спортният репортер Митко Тасев тръгнаха да обсъждат по доста непристоен начин 16-годишната Ивана Събева, носителката на титлата Мис Свят България, която ще представя страната ни на престижния конкурс.

Някак си разговорът се завъртя от пожеланията за успех на българското момиче, през това, че не е прилично да има толкова млади участнички в подобни конкурси. Митко Тасев възкликна, че Ивана изглежда по-голяма, а Мария Цънцарова се намеси с обобщението, че сега 16-годишните момичета са като 25-годишни.

Проф. Рачев пък дръпна бърза лекция на Тасев да не се занимава с малолетни, като подчерта не че това е неморално и не много естествено, а че законът е много строг. „Чудно ми е откъде сте толкова запознат с това, професоре?“, контрира го спортният журналист. Рачев обаче хитро се измъкна, като отвърна, че общува с едни от най-добрите юристи.

Митко Тасев разказа неприличен виц на ранната публика на „Тази сутрин“

В този момент пък Митко Тасев реши да разкаже доста мръсен виц за новите тенденции в конкурсите за мис: „На Мис Свят всички участнички бяха много притеснени, само на Мис Тайланд ѝ беше през…“

Покъртена от посоката на разговора в ефир, Мария Цънцарова обясни, че ако мъжете на канапето искат, те двете със синоптичката Натали Трифонова могат да напуснат студиото и да ги оставят да си говорят простотиите сами. Проф. Рачев обаче бързо овладя ситуацията и започна да обяснява как превръщането на мъжете в жени е част от културните традиции на Тайланд.

„Възхищавам Ви се, професоре, как и към най-просташкия разговор можете да подходите академично и да направите така, че да не изглеждаме позорно“, заяви Митко Тасев.

„Позорно е точната дума!“, каза на свой ред Натали Трифонова. Тя допълни, че темата за възрастта, на която момичета трябва да се явяват на конкурси за красота е съвсем отделна тема.

Блиц Новини
Ники Кънчев си намери майстора в „Стани Богат“

Кадри: бТВ Ники Кънчев е известен с хапливия си език и с това, че често поставя гостите си в неудобни ситуации, но ето че тази вечер и той си намери майстора. Водещият на „Стани Богат“ бе поставен на място от лекар, и то в момент, в който ни най-малко го …

Блиц Новини
Алекс Сърчаджиева съжали пред Деси Стоянова, че изтървала Сашо Кадиев

кадри bTV Сашо Кадиев само за малко отсъства от ефира на bTV след спирането на хитовото предаване „Кой да знае?“. Той се завръща в новото семейно шоу „Аз обичам България“, но този път като капитан на отбор. Часове преди излъчването на първия епизод на играта, две телевизионни водещи – Деси …

Блиц Новини
Конспирация по БТВ: „Ергенът“ клати държавата

кадри bTV Водещите на „Тази сутрин“ Златимир Йочев и Мария Цънцарова лансираха в ефир конспиративна теория за връзката на риалитито „Ергенът“ със ситуацията в държавата. „Когато започне „Ергенът“ или навлезе в по-решителна фаза, в България стават политически сътресения“, така обобщи наблюденията си сутрешното дуо. „Я меморандуми, я арести…“, това коментира …

error: Content is protected !!