fbpx

Булка развали сватбата след признание на младоженеца: Ако не беше заета, бих се оженил за по-малката ти сестра

Новини
външна реклама

Снимка pixabay

Странно и неочаквано признание в деня на сватбата изигра лоша шега на младоженец. В кръга на шегата той споделил, че харесва повече сестрата на булката, но поради факта че тя вече е омъжена се принуждава да се ожени за сестра й.

Младата жена се надявала, че това е шега, но фаталната фраза се оказала жестоката истина.

външна реклама

Минути след церемонията младоженецът си разменял шеги с приятели. Приемайки поздравления и споделяйки емоциите си, той, сякаш на шега, произнесъл странна фраза.

Мъжът казал, че с удоволствие би се оженил за по-малката сестра на булката, но тъй като тя вече е омъжена, бил принуден да избере момичето, с което току-що се врекъл във вечна вярност, пише jenata.blitz.bg.

 

Чувайки думите му, съпругата му изпаднала в шок. След като дошла на себе си, тя му заявила, че изобщо не харесва подобни истории. И помолила младоженеца да се извини и да заяви пред гостите, че казаното от него е невинна лъжа, просто неудачна шега.

Приятел на младоженеца обаче неочаквано обявил, че всичко, което току-що той изрекъл, е истина, която е известна на мнозина.

Неспособна да понесе истината, булката избягала от тържеството. С такси стигнала до дома на родителите си, където се отървала от булчинската рокля, като упорито игнорирала телефонните позвънявания на притеснените си родители.

 

А когато младоженецът се появил на прага й, тя заявила, че ако за него брака е голяма шега, то и тя няма причина да гледа сериозно на нещата. И така бракът им приключил още на същия ден.

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

900 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Днес рожден ден празнува Волен Сидеров

външна реклама Роден е в Ямбол през 1956 г. Има по-голям брат доц. д-р Пламен Сидеров, математик, преподавател в СУ „Св. Климент Охридски“. Сидеров завършва Техникума по полиграфия и фотография в София. Преди 1989 г. работи като фотограф в Националния музей за литература в София. Народен представител в 40, 41, …

Новини
„Росенец“ вече официално е плаж

външна реклама Снимка ФБ След като Министерството на туризма констатира през миналата година, че пясъчната ивица в „Росенец“, в непосредствена близост до т. нар. летни сараи, е плаж, Агенцията по кадастър извърши замервания и изготви специализирана карта за морски плаж. Плажът в „Росенец“, за който имаше масов протест през миналото …

Новини
ДПС няма да подкрепи кабинет на партиите, загубили изборите

външна реклама Кадър видео Нова ТВ ДПС имахме възможност още вечерта след изборите да изразим нашата оценка за изборите. Ние разчитаме вота на българите като ясно изразена воля за промяна. Да спрем омразата, разделението, арогантността в политиката. Да възстановим политическата нормалност, демокрацията в България и да дадем рестарт на държавността. …