fbpx

Булевард България: „Работникът“ с премиерското сако е общински съветник от ГЕРБ

Новини
външна реклама

Кадър видео ФБ

PR-ите на Борисов представиха мъжа като строителен работник.

„Работникът“, който получи като подарък сакото на премиера Бойко Борисов по време на вчерашната му инспекция на участък от АМ „Хемус“, всъщност се оказа общински съветник от ГЕРБ във варненската община Суворово, пише сайтът boulevardbulgaria.bg.

външна реклама

PR-ите на Борисов обаче, които публикуват в неговия фейсбук профил, представиха мъжа като строителен работник. „След днешното посещение на строящата се магистрала съм и с едно сако по-малко. Янислав си го хареса и аз му го подарих. Това е най-малкото, което работниците заслужават“, пише в анонса към видеото от инспекцията.

Мъжът се представи на премиера като Янислав Великов. В списъка с общински съветници в община Суворово с мандат от 2019 до 2023 г. фигурира човек със същото име – Янислав Ангелов Великов, който е от групата на ГЕРБ. Задочно потвърждение за самоличността на човека има в записи от заседанията на Съвета на Суворово в YouTube канала на общината. Същият човек се вижда и в блога на варненския депутат от ГЕРБ Павел Христов, който през септември 2020 г. публикува снимки от среща с „кметове, общински ръководители и общински съветници от партията в Суворово и Девня“.

Именно Янислав вчера посрещна Борисов на строителния обект. „Всичко работи, затова има много техника“, подвикна той на премиера, който го извика да дойде. „Харесахме се с теб“, каза му веднага Борисов и си направиха снимка. След това министър-председателят поздрави и останалите работници. „Приближете си, приближете си, няма да ви бие охраната, той е мой човек, няма страшно“, продължи да се шегува мъжът, фен на премиера.

Янислав похвали и сакото на Борисов и се зарече и той да си вземе такова. „Направо го свалям и ти го давам“, светкавично отвърна премиерът и веднага го съблече. Мъжът се зарадва и бързо го сложи на гърба си, а премиерът му оправи яката: „Само маската да си взема, запалката ти я оставям. За спомен !“. След това двамата се здрависаха и прегърнаха, а останалите работници започнаха да скандират „Браво, Бойко“, докато той се качваше на джипката.

Пред сайта „Фрогнюз“ Янислав Великов признава, че е общински съветник от управляващата партия, но уточнява също така, че работи като началник на механизацията на строителния обект, инспектиран от Борисов. „Аз тук си работя. Началник съм на механизацията. А кой ви каза, че съм общински съветник? Не искам по принцип много да се…но няма проблем“, коментира той.

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

900 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Партията на Трифонов засега отлага въвеждането на мажоритарен вот

външна реклама Кадър видео ФБ „Трябва да има мажоритарни избори, но гледайки тази зала… Партията, която ги предлага, няма мнозинство“, отговори Йорданов на репликите от страна на ГЕРБ, защо е пропуснал да ги спомене. Така стартира втората по големина сила в новото Народно събрание – „Има такъм народ“ (ИТН) на …

Новини
Ива Митева към журналистите: Ще имате пълен достъп до всички части в сградата

външна реклама Кадър видео ФБ Заради противоепидемичните мерки от началото на извънредното положение през миналата година парламентарните репортери нямаха възможност да провеждат индивидуални интервюта с депутати в кулоарите на парламента, а премествайки се в сградата на бившия Партиен дом, представителите на медиите бяха разположени в зала на приземния етаж, без …

Новини
Мика е велика! Изсипаха се суперлативи в социалната мрежа

външна реклама Кадър видео ФБ „Неуморимият ход на времето и датата в моя акт на раждане ми дадоха привилегията да открия 45-ото Народно събрание. Дано да съм добра орисница“. Така започна най-възрастната депутатка – 79-годишната Мика Зайкова от „Има такъв народ“, която зае председателското място преди да бъде избрана Ива …