fbpx

БТВ „утрепаха“ зрителите си с поета на Слави

БТВ

кадри bTV

БТВ изненада зрителите си с доста скучно за зрителите интервю с бившия депутат от ИТН и дългогодишен сценарист на Слави Трифонов Ивайло Вълчев.

В коментарите някои зрителите го определиха като „най-безсмисленото интервю, което е излъчвано в българския телевизионен ефир напоследък“.

външна реклама

В предаването „Лице в лице“ той изкара Трифонов едва ли не жертва на сценарий.

Ивайло Вълчев е автор на текстовете на най-големите хитове на Дългия.

Показа как може да се отговаря 10 минути на въпроси, без да каже нищо разбираемо и конкретно. Направо утрепаха зрителите.“, коментира зрител в мрежата и вероятно има основания за това.

Изгледах го, този образ ми беше непознат и се чудех дали и той ще „балабани“, или ще каже нещо смислено. Пълно разочарование!„, коментира друг.

Има обаче и зрителите, които харесаха интервюто:

Слушах внимателно интервюто ! Отговорите бяха точни и ясни ! Колкото и да му се искаше на водещият да вкара Въчев в капана, не успя ! Ей, много се страхуват от ИТН ! Много ! И смея да твърдя, че Вълчев е на светлинни години по знания и интелект от платеният водещ !“

Вълчев отговори много смислено но като сте тъпи, кой ви е виновен!

Разговорът с водещия Росен Цветков започна обещаващо, след като Вълчев заяви, че ИТН са станали жертва на сценарий, в който да служат за „смокиново листо“, което да прикрие „срамотиите“ в управлявалата доскоро коалиция. Естествено, Цветков поиска госта му да обясни конкретно какви „срамотии“ има предвид или поне да посочи някоя от тях. Поетът на Слави каза дословно следното:

„Конкретни примери, ако започна да изброявам, сигурно ще в навляза в конкретика, която няма да бъде много приятна… Виждаме желанието да бъдат измити ръце и обяснени събития просто със присъствието на „Има такъв народ“ – нещо, което аз не съм съгласен дори и да го коментирам, понеже всяко хвърляне на тази тема ни вкарва в едни излишни обяснения по тема, която… Ето така се загуби енергията в този парламент! Вместо тези хора, които бяха там, да си спомнят, че са там с една конкретна обща цел и да употребят тази си енергия да доразградят, каквото има за доразграждане, да чагъртат, каквото има за чагъртане и да започнат да строят наново, тази цялата енергия отиде в ето такива неща“.

Водещият реши да е по-остър и поиска Ивайло Вълчев да коментира твърдението, че ИТН вместо да изчегъртат ГЕРБ, е изчегъртали само коалицията, в която бяха с ПП, ДБ и БСП. От отговорът на сценариста пак нищо не се разбра:

„Няма как да се съглася с това нещо, тъй като на предпоследните избори „Има такъв народ“ беше партията, която… спечели изборите. И в един момент всичко последвало би трябвало да се гледа и в тази светлина. Може би едното събитие нямаше да го има, ако не се беше случило първото и така нататък. Абсолютно не съм съгласен с тази теза, че видите ли, от „Има такъв народ“, който дори не е бил наясно ще има ли коалиция, няма ли да има, че неговата цел е била „ето, влизаме в тази коалиция не за да работим, а за да може в един момент да я взривим“. Не мисля, че има човек с нормална логика, който да може да възприеме това нещо“.

Росен Цветков поиска Вълчев да каже вярно ли е, че в енергетиката има „разруха и хаос“, както твърди президента. Бившият депутат даде следния витиеват отговор:

„В предишния парламент в речника на нашите партньори се появи израза „имаме усещане, че…“ В този случай, дори президентът да е прав в това, което казва, на мен би ми се щяло да не оставаме на плоскостта „имаме усещането, че“ те оставят еди-какво си. А ако има нещо зад тези думи, то би трябвало да бъде… Вие преди малко говорихте за ревизия, за това какво може да се покаже, какво може да се докаже… Хубаво е, когато има такива думи, след тях да последват и действия, това би било…доказателство“.

След това до края на интервюто майсторът на словото Ивайло Вълчев отговори на повечето въпроси, че не е той човекът, който може да им отговори.

 

външна реклама
БГ звезди
Гала и екипът й се подиграха с изборите

кадри Нова телевизия Политиката рядко се появява като тема в „На кафе“ по Нова телевизия, но явно Гала и екипът ѝ се затрудняват да измислят теми за комичните си скечове, които на всичко отгоре да са актуални. Сигурно по тази причина, обект на закачки стана сериозна тема, като парламентарния вот. …

БГ звезди
Софи Маринова се разочарова: Никога повече няма да съм жури

кадри Нова телевизия Мнозина зрители и коментатори вече обявиха новото шоу на Нова телевизия „Звездите в нас“ за провал. Не са малко тези, които сочат като една от многото причини за неуспеха му участието на Софи Маринова като съдия. Легендарната ромска певица явно също има забележки и съображения по повод …

БГ звезди
Жени Марчева: Не са ме уволнили от БТВ

кадър Инстаграм/Жени Марчева Журналистката от bTV Жени Марчева разсея слуховете са себе си, които бяха породени от липсата ѝ от телевизионния ефир. Мълвата разнася какви ли не спекулации какво точно се е случило с нея. Едната клюка е, че е била уволнена от телевизия, друга – че е сменила работата …

duvar kağıdıteknoloji haberlerihaberler

error: Content is protected !!