fbpx

БТВ-то прекали с момичетата: Голямо унижение в Ергенът

Блиц Новини

Кадри БТВ: Голямо унижение в Ергенът

Голяма драма се разрази в имението на „Ергенът“ по БТВ. Очертаващата се фаворитка за сърцето на Евгени – Елена бе съкрушена и разстроена само от една негова забележка. Тя е единствената, която получи подарък колие с диаманти от него, но той забеляза, че то не е на врата й.

Дори само намекът, че той е недоволен от този факт, накара Елена да изпадне в паника, да не би да го изгуби. И се започна с едни обяснения, сълзи, тежки разговори. Зад всичко това прозря манипулативното поведение на Евгени с ясно съзнание, че всички дами там са готови да се хвърлят в краката му.

външна реклама

Цялата случка изглеждаше доста нелепо за съвременния свят, но балканския манталитет не е изкоренен и колкото да опитва да се държи на ниво, онова вътре в него иска да излезе и да намаже егото.

Отвратително поведение на Евгени.

И после разни тук дами и господа ми спорят, че харесвал Елена. То си личи кои харесва и на кои прощава всички магарии. При Елена не е така, малко да стъпи на криво (според господин Ергенът) и веднага я наказва и унижава. По супер груб и токсичен начин. Никоя жена не заслужава това, и тук тя се показва като изключително лесно манипулируема. На „шамарите“ отговаря с роболепно поведение и извинения. Чувства се виновна и започва да се чуди къде и с какво е сгафила. Ако не знаете какво е алгоритъм на токсични отношения-ето ви такъв като по учебник.

Не убивайте пианиста. Той толкова си може. А Елена е много класна и многопластова жена, дори в моменти на уязвимост и слабост. Ако поведението на Ергена не е по някакъв сценарий, най-добре за всички е Елена да го преживее максимално бързо и да го остави на лесните жени. Сигурна съм, че съдбата и е приготвила едни силен, емоционално зрял, интелигентен и широко скроен мъж, който да я укроти, успокои и подчини без да ѝ внушава вина за каквото и да било. И да я обича такава каквато е. Любовта е двупосочен процес. Явно този ерген не е привлечен от нея, а се пуска по линията на най-малкото съпротивление.

Много плоски сценарии, ама много. Първо едната го разочарова с тъпотата си, после се хвана „случайно“ за някакво колие, за да излезе на сцената Валерия ОТНОВО

Униженията в имението на „Ергенът“ продължава и тази вечер. Двете групи на момичетата, които не се понасят помежду си влизат в роли на слуги и господари.

външна реклама
Блиц Новини
Спрете се, случващото се с Евгени и Валерия премина всякакви граници

Кадри БТВ: Спрете се, случващото се Евгени и Валерия премина всякакви граници Драмата след края на романтичното риалити „Ергенът“ се оказа много по-голяма, отколкото по време на престоя на участниците в имението. Изписа се какво ли не по отношение на избора на Евгени, живота на Валерия и техните взаимоотношения след …

Блиц Новини
Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала

кадри Фейсбук/“Флагман“: Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала Абитуриентите нямали цели и планове за живота след училище? Не е вярно! Твърдението на Димитър Бербатов, който се възмути от поведението на зрелостници на пътя и ги разкритикува от телевизионния екран и в социалните мрежи, далеч …

Блиц Новини
Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба

кадри bTV: Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба Бившият футболист и последен оцелял в „Сарвайвър“ Благой Георгиев преживява истински ренесанс в разностранната си кариера. След като стана победител в шоуто, той буквално скочи с двата крака в родния шоубизнес. Макар и преди това да е имал екранни появи …

error: Content is protected !!