fbpx
Блиц Новини

кадри bTV: БТВ сринаха Валерия, Евгени се покри

В bTV изглежда никак не харесват финала на втория сезон на „Ергенът“.

Това е единственото обяснение, за тенденциозно отрицателното отношение, което телевизията демонстрира към победителката Валерия.

Тя се появи сама в ефира.

При всички нейни появи по телевизията след края на шоуто тя е засипвана с критики, маскирани като уж невинни въпроси.

Провокацията срещу Валерия и връзката им с Евгени обаче мина на съвсем ново ниво в нейното интервю в „Преди обед“.

Защитничката на животните седна сама срещу Сашо Кадиев и Поли Недкова, които буквално я размазаха в ефир с зле прикрити и доста обидни критики.

Поли си призна в прав текст, че се заяжда с Валерия заради Евгени, който трябвало да ѝдаде интервю, но  вързал тенекия.

Защо обаче Александър Кадиев беше толкова агресивен срещу нея, не стана много ясно.

Водещият здраво се нахвърли срещу Валерия заради веганските ѝ убеждения.

След като тя отказа заради тях да издои коза в предаването, Кадиев тръгна с повишаване на тон и ръкомахане да ѝ обяснява, че не е парва и буквално да ѝ се кара.

В един момент просто си пролича, че водещият явно мрази веганите като цяло и е решил да си го изкара на победителката в романтичното риалити.

Водещите съвсем тенденциозно заговориха за Елена, най-голямата противничка на Валерия и на гостенката им очевидно не ѝстана никак приятно.

Кадиев и Недкова после се заровиха в детските ѝтравми и проблеми, за да знае вече цяла България, че тя се е научила да чете и пише на български доста късно.

Валерия стоически устоя на всички провокации, дори и когато Сашо Кадиев директно ѝказа, че трябва да зареже Евгени за това, че още не е посетил приюта ѝза спасени животни.

Естествено, тя трябваше и да се обяснява за рождения си ден и как казала на Евгени да се махне от кадъра, за да има самостоятелна снимка.

Не беше пропуснато да се обсъди и защо Валерия се е провалила в опита си да стане актриса.

Капанът, който от екипа на „Преди обед“ бяха заложили на моделката, та и не щракна окончателно.

В студиото дойде без нейно знание неин братовчед, който я бил запознал с „нощния живот“.

Целта беше той да издаде някакви по-излагащи факти за Валерия в по-младите ѝ години. Допълнителна кал обаче не беше изровена.

Защо bTV се опитва да съсипе репутацията на победителката в най-гледаното си шоу, е трудно да се обясни.

Вероятно в телевизията не са доволни от финала на шоуто, който не е толкова драматичен, като от първи сезон.

Телевизията явно е и против убежденията на Валерия, но това няма как да се заяви директно.

За да не отблъсне все по-голямата веганска общност в България. Много е вероятно обаче атаките на Сашо Кадиев срещу веганството да имат точно такъв ефект.

Блиц Новини
Маските във Фермата паднаха: България избра

Кадри БТВ: Маските във Фермата паднаха: България избра Един от двата отбора категорично вече има зрителската симпатия. Причината не е във физическите дадености, а в морала. Драматична битка на арената на „Фермата“ се проведе между Елбетица и Канатица. Мотивацията за победа на отбора от „Ада“ бе по-голяма и това помогна …

Блиц Новини
Огорчиха Злати Йочев: Никога няма да съм като Хекимян

кадри bTV: Огорчиха Злати Йочев: Никога няма да съм като Хекимян Златимир Йочев най-после в прав текст каза отношението си към Антон Хекимян. Това преди него направиха Светослав Иванов, Николаос Цитиридис, а за Мария Цънцарова отдавна се знае, че много много не му се кефеше. Рожденият ден на водещия на …

БГ звезди
Днес това момиченце до Стоичков стана на 32 години, тя е една от най-красивите и успели българки

кадри Фейсбук/Натали Трифонова: Днес това момиченце до Стоичков стана на 32 години, тя е една от най-красивите и успели българки Синоптичката и водеща на bTV Натали Трифонова беше залята от обожанието на феновете си в социалните мрежи за рождения си ден. В понеделник ослепителната блондинка навърши 32. Трифонова обаче буквално …

error: Content is protected !!