fbpx

БТВ се върна при семейството от „Бригада Нов дом“ и ето какво завари

Блиц Новини

кадри bTV

Първият епизод на изцяло промененото предаване „Бригада Нов дом“ предизвика  огромна реакция в социалните мрежи. Основните коментари бяха за семейството на Вероника и Дарин Младенова и това, че те не заслужават страхотния ремонт от екипа на Калин и Мария Силвестър.

Доста зрители упрекнаха Вероника и Дарин, че просто не поддържат дома си и вероятно могат да се справят с доизграждането му сами.

В понеделник сутрин Златимир Йочев и Мария Цънцарова направиха пряко включване от дома на Младенови и трите им деца в Цалапица. То показа как изглежда домът им в момента и че той е станал изключително уютен.

В много искрен коментар Дарин обясни, че ремонтът е щял да стане само в главата му без „Бригада Нов дом“.  „След колко години щях да събера пари и да намеря майстори?“, каза международният шофьор в отговор на критиките. Особено силен е наистина аргумента му за абсурдите с майсторите, които могат да се случат на всеки, независимо с какви пари разполага.

Вероника пък каза на зрителите, че ако са се отчаяли и не вярват в чудеса, не са прави. „Чудесата съществуват!“, заяви тя много развълнувана.

Зрителите видяха, че всекидневната и кухнята, която преди е била единствената обитаема стая в къщата, е в прекрасно състояние. Месеци след ремонта от „Бригада Нов дом“ семейството живее в пълен комфорт и с много обич и спокойствие.

Репортажът показа, че критиките към Младенови и предаването са напълно неоснователни. А също, че завистта е силно заразна в социалните мрежи.

БТВ
Студент стигна до въпрос за голяма сума в „Стани богат“

Кадри: БТВ Силна игра в „Стани богат“ направи студентът по право Живодар Костов от Стара Загора. Неговото участие стартира още в снощния епизод, когато отговори на първите седем въпроса. Тогава обаче „изгърмя“ два от жокерите си само на един въпрос. Поради тази причина днес заключи 2000 лева като втора сигурна …

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

error: Content is protected !!