fbpx

БТВ се издъниха в интернет, скриха без обяснение всички предавания от понеделник

Блиц Новини

кадри bTV

Проблемите на bTV със сайта им в интернет не са редки. В началото на новата седмица обаче те изглеждаха доста по-сложно от обикновено. На първо място, през целият предобед гледането на програмата на телевизията на живо през интернет беше невъзможно. Новинарският сайт на телевизията също зареждаше трудно, а от статиите липсваха изображенията.

По-късно проблемът беше очевидно оправен и онлайн излъчването на bTV беше възстановено. За сметка на това обаче сайтът bTV plus, на който според собствената реклама на телевизията, можеш да наваксаш това, което си пропуснал остана като застинал във времето.

До края на работния ден нито „Тази сутрин“, нито „Преди обед“ не бяха качени на запис. На практика bTV plus „изтри“ цялата програма от понеделник без никакво обяснение или извинение за зрителите си в интернет.

От собствените си наблюдения vihrogon.bg може да твърди, че понякога телевизията крие съзнателно изданията на някои предавания, в които са станали гафове. Такъв е примера с предаването от 15 септември на „Тази сутрин“, по време на което водещата Мария Цънцарова направи някои леко неадекватни коментари. Записът се появи bTV plus грижливо „окастрен“, за да не се разраства прекалено скандала и най-вече да бъде потулено доказателството, че гафовете са факт.

Не е ясно дали в този случай става за нещо подобно, за хакерска атака или за технически проблем на екипа на телевизията. При всички положения, решението на bTV да си замълчи за издънката, все едно нищо не е станало, едва ли най-добрия начин да поддържаш доверието на зрителите.

БТВ
Най-хазартният играч впечатли в „Стани богат“

Кадри: БТВ Тази вечер зрителите видяха най-хазартния играч в „Стани богат“. Става дума за Димитър Солаков, който показа страхотни знания и завидно спокойствие. Той се занимава с фотография и видеа, участва и в ултрамаратони с пресечено бягане. Живее във Вонеща вода, където е роден и Филип Тотю, а мустакът на …

БГ звезди
Велико Търново на бунт срещу „Дяволското гърло“2: Никой местен няма да направи това!

кадри Нова телевизия Премиерата на продължението сериала „Дяволското гърло“, наречено „Есента на демона“, предизвика огромен интерес. Много от зрителите са във възторг от първия епизод, който събира отново героите на Теодора Духовникова и Владо Карамазов, но този път не в Смолян, а във Велико Търново. Паралелно с това се появиха …

Блиц Новини
Диско Дарко и Етно Гала са модерните Пижо и Пенда

кадри Нова телевизия Едно от нещата, които правят Гала една от най-големите звезди на българската телевизия, е талантът за избор на визия според случая.  На 1 март водещата на „На кафе“ даде пореден пример как се прави това. Гала се появи в студиото с ансамбъл, който е модерната версия на …

error: Content is protected !!