fbpx
Блиц Новини

кадри bTV: БТВ с таен план за България, Боби Лазаров се издъни

БТВ има таен план за съставяне на правителство и дори си е избрало премиер.

Всекидневното занимаване с политическата криза у нас взе да нанася сериозни поражения върху водещия на сутрешния блок на bTV Златимир Йочев.

Съобщавайки за пореден ден, че шансовете за редовно правителство са малки, той не издържа и издаде, че има таен план.

Той предложи той и тримата му колеги в началото на предаването в сряда – все мъже – са готови да поемат управлението на държавата.

Шегата беше отправена първо към спортния журналист Петър Бакърджиев.

Той обаче каза, че е готов за стане спортен министър, но само ако му хареса номинацията за премиер.

Злати беше готов да се самопредложи за поста, но в последния момент се удържа.

“Боби Лазаров е готов!”, заяви той, а колегата му синоптик веднага получи единодушно одобрение.

Защото бил най-представителен, най-опитен, а вероятно и най-интелигентен от четиримата мъже в ефир.

Той подходи пък с характерното си чувство за хумор към ситуацията. Така даде да се разбере, че е готов веднага да организира скромния кабинет от телевизионни водещи.

Новинарят Ивайло Везенков пък веднага се подмаза на “премиера” Лазаров, като взе да допълва шегите му, които точно тази сутрин се завъртяха около цената на свинското. След като достолепния синоптик наруга поскъпването на храните, Везенков го допълни: “Инфлация се римува със спекулация”. Шегата беше одобрена от “старейшините” в ефирния министерски съвет.

Боби Лазаров продължи сутрешната раздумка с колегите с още шеги, като реши леко да се смъкне от стола си, при това буквално.

В един момент той пропадна, както си стоеше и отказа да се вдигне.

Колегите му признаха, че така се чувстват неудобно.

Лазаров обаче заяви, че това е неговия протест срещу ниското ниво, на което е културата на абитуриентите, които трябва да са бъдещето на България, но по баловете проявяват само хулиганския си манталитет.

Блиц Новини
Бони смая с кючек и сарми шеф Манчев в Черешката на тортата

Кадри Нова ТВ: Бони смая с кючек и сарми шеф Манчев в Черешката на тортата Нови участници и нови епизоди превзеха ефира но Нова ТВ с „Черешката на тортата“. Видяхме кулинарните способности и гостоприемство на най-забавния доктор анестезиологът Мирослав Ненков, последван от дерматоложката Виктория Стефан, която отнесе доста критики за …

Блиц Новини
Кенан плаче за Теди

Кадри БТВ: Кенан плаче за Теди Първият „братоубийствен“ двубой остави отбора на Канатица без жени. Последната дама Теодора напусна, след като бе победена от Кенан буквално на крачка от финала. Красивата учителка загуби дуела и така останаха един срещу друг да се изправят Коко и Кенан. Сблъсъците бяха „унисекс“ – …

Блиц Новини
Бивша актриса направи страхотна игра в „Стани богат“, но приятел я спря за огромна сума

Кадри: БТВ Много силна игра в „Стани богат“ направи Веселина Вранчев. Тя е завършила театрално изкуство и драма, а в момента работи като маркетинг мениджър в световна марка за спортни облекла. Живее във Великобритания със съпруга си Петър, който й бе жокер от публиката в студиото. Усмихнатата дама се затрудни …

error: Content is protected !!