fbpx
Блиц Новини

кадри bTV: БТВ с таен план за България, Боби Лазаров се издъни

БТВ има таен план за съставяне на правителство и дори си е избрало премиер.

Всекидневното занимаване с политическата криза у нас взе да нанася сериозни поражения върху водещия на сутрешния блок на bTV Златимир Йочев.

външна реклама

Съобщавайки за пореден ден, че шансовете за редовно правителство са малки, той не издържа и издаде, че има таен план.

Той предложи той и тримата му колеги в началото на предаването в сряда – все мъже – са готови да поемат управлението на държавата.

Шегата беше отправена първо към спортния журналист Петър Бакърджиев.

Той обаче каза, че е готов за стане спортен министър, но само ако му хареса номинацията за премиер.

Злати беше готов да се самопредложи за поста, но в последния момент се удържа.

“Боби Лазаров е готов!”, заяви той, а колегата му синоптик веднага получи единодушно одобрение.

Защото бил най-представителен, най-опитен, а вероятно и най-интелигентен от четиримата мъже в ефир.

Той подходи пък с характерното си чувство за хумор към ситуацията. Така даде да се разбере, че е готов веднага да организира скромния кабинет от телевизионни водещи.

Новинарят Ивайло Везенков пък веднага се подмаза на “премиера” Лазаров, като взе да допълва шегите му, които точно тази сутрин се завъртяха около цената на свинското. След като достолепния синоптик наруга поскъпването на храните, Везенков го допълни: “Инфлация се римува със спекулация”. Шегата беше одобрена от “старейшините” в ефирния министерски съвет.

Боби Лазаров продължи сутрешната раздумка с колегите с още шеги, като реши леко да се смъкне от стола си, при това буквално.

В един момент той пропадна, както си стоеше и отказа да се вдигне.

Колегите му признаха, че така се чувстват неудобно.

Лазаров обаче заяви, че това е неговия протест срещу ниското ниво, на което е културата на абитуриентите, които трябва да са бъдещето на България, но по баловете проявяват само хулиганския си манталитет.

външна реклама
Блиц Новини
Спрете се, случващото се с Евгени и Валерия премина всякакви граници

Кадри БТВ: Спрете се, случващото се Евгени и Валерия премина всякакви граници Драмата след края на романтичното риалити „Ергенът“ се оказа много по-голяма, отколкото по време на престоя на участниците в имението. Изписа се какво ли не по отношение на избора на Евгени, живота на Валерия и техните взаимоотношения след …

Блиц Новини
Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала

кадри Фейсбук/“Флагман“: Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала Абитуриентите нямали цели и планове за живота след училище? Не е вярно! Твърдението на Димитър Бербатов, който се възмути от поведението на зрелостници на пътя и ги разкритикува от телевизионния екран и в социалните мрежи, далеч …

Блиц Новини
Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба

кадри bTV: Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба Бившият футболист и последен оцелял в „Сарвайвър“ Благой Георгиев преживява истински ренесанс в разностранната си кариера. След като стана победител в шоуто, той буквално скочи с двата крака в родния шоубизнес. Макар и преди това да е имал екранни появи …

error: Content is protected !!