fbpx
БГ звезди

Кадри видео инстаграм

С наближаването на старта на романтичното риалити „Ергенът“ от формата все повече открехват завесата. Досега известно и познато бе лицето само на Евгени Генчев, за чиято любов и сърце предстои люта битка между 25 участнички.

външна реклама

Вече видяхме и лицата на повечето от претендентките и някои от тях се оказаха разпознаваеми за някои фенове на предаването. Една от тях е Айлин Бобева, изявяваща се като модел и инфлуенсър. Освен това дамата е и медалистка от световно първенство по Шотокан Карате До.

Освен нея разпознаха и поп фолк певицата Джия с истинско име Гергана Анчева. Малко хора са чували за нея, освен може би върлите й фенове, но това ще се промени със старта на един от най-гледаните романтични формати.

Първото всеобщо мнение, което изразиха зрители, е че в общи линии не се различават по външен вид с тези участвали  миналия сезон, но може би не сме видели още всички. Най-вероятно голямата изненада е запазена за старта на предаването.

Оф, претендентките ми се виждат отново по калъп еднакви, изкуствени и неоткрояващи се с нищо друго освен фалшива външност. Така ли няма една нормална?

Малко остава до старта и ще видим дали ще се появи Ваня Щерева, каквито слухове се носеха още с обявяването на кастинга за новия втори сезон.

външна реклама
БГ звезди
Заплашиха с нож актьора Петър Дочев

кадри bTV Колко пъти един млад български актьор може да бъде заплашен с нож? Оказва се много, ако става въпрос за Петър Дочев. В два поредни дни в „Преди обед” по bTV той разказа две отделни истории, в които е бил заплашван с нож. В първия случай до гърлото на …

БГ звезди
Мариана Попова и мъжа ѝ Плачков удивиха зрителите с вида си

кадри bTV Силно раздразнение от хейтърите, изразена амбиция за успех и нови екзотични прически показаха по bTV Мариана Попова и Веселин Плачков. Семейството гостува на Сашо и Деси в „Преди обед” за да обявят, че не само няма да спрат да играят театралното си представление, за което получиха остри критики, …

БГ звезди
Деси Стоянова хвърли „бомба“ по БТВ: Известен мъж на цяла България малтретира жени в нощно заведение

кадри bTV Макар да е водещ на забавно и развлекателно предаване, Деси Стоянова винаги е имала авторитета на добър журналист, който спазва професионалните изисквания. Тази сутрин обаче тя направи нещо, което доста се разминава с принципите за етика в медиите. Водещата на „Преди обед” хвърли обвинения за ужасно поведение на …

error: Content is protected !!