fbpx

bTV подведе зрителите си със Стани Богат

Блиц Новини

Кадри: бТВ

Пълна суматоха се разрази в Стани Богат тази вечер.

Зрителите останаха разочаровани, че по време на днешното издание на телевизионната игра по бТВ на синия екран не бе изписано, че е повторение.

Вместо да фигурира този очакван надпис, както е било в предишни години във формата, сега вдясно над водещия Михаил Билалов се припомняше, че в неделя е финалът на „Гласът на България“.

По-прозорливите обаче веднага разбраха, че гледат стар епизод заради думите на Билалов, с които той откри играта.

Водещият обяви: „Честита нова Стани Богат година и честит нов сезон на Стани Богат. Започваме на фаталното 13-о число, но имам едно тънко чувство, че този старт наистина може да бъде фатален. Фатален, разбира се, за стоте хиляди и най-сетне те да се сгромолясат над някого от вас“.

Освен това Билалов бе и с коренно различна визия от тази, с която сме свикнали да го виждаме през последните месеци – с брада на няколко дни, без очила и с различна прическа.

В страницата на Стани Богат в социалната мрежа също бе анонсиран днешния епизод, без да става ясно, че е старо предаване на запис, което окончателно раздели потребителите на две.

Едни от тях, които явно са пропуснали петъчното предаване, питаха коя е причината да не гледат любимата си игра на живо, а проследилите формата на 8-и декември, обясняваха, че тогава е било обявено, че се излъчва последния епизод за годината.
Имаше и хора, които изразяваха недоумение защо няма благотворителна игра в Стани Богат, както бе анонсирано преди дни, но надеждите им са все пак бяха, че има достатъчно време това да се случи около Коледа или Нова година.

БТВ
Студент стигна до въпрос за голяма сума в „Стани богат“

Кадри: БТВ Силна игра в „Стани богат“ направи студентът по право Живодар Костов от Стара Загора. Неговото участие стартира още в снощния епизод, когато отговори на първите седем въпроса. Тогава обаче „изгърмя“ два от жокерите си само на един въпрос. Поради тази причина днес заключи 2000 лева като втора сигурна …

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

error: Content is protected !!