fbpx
Блиц Новини

кадри и снимки: Инстаграм/Евгени Генчев: БТВ направи зрителите на лапнишарани: Истината за Евгени Генчев и Валерия излезе наяве

Пианистът Евгени Генчев още известно време ще привлича погледите и ще му викат Ергени, поне докато не започне следващото издание на романтичното шоу „Ергенът“.

В последно време обаче славата му лека-полека си показва грозната страна.

При това за нещо много по-фундаментално в живота му от избраницата му Валерия, която поне публично не се вижда да е до него.

В социалните мрежи нашироко се обсъжда поредното „турне“ на Генчев.

То не е на големи концертни сцени, а по ресторанти.

Скъпи и изглеждащи луксозно, но все пак заведения смениха Античния театър в Пловдив и други знаменити храмове на културата като пространства, където Евгени изявява таланта си.

Изпълненията с храна и напитки на Генчев доста свалиха реномето му на концертиращ пианист.

Именно като такъв той беше представен от bTV по време на „Ергенът“.

Сега обаче започва все по-силно да се налага мнението, че Евгени изобщо не музикант на това високо ниво, на което се твърди, че е.

Още повече, че той често рекламира сам ресторантските си рецитали, като постоянно заявява, че това е „уникално“ събитие.

Въпросните събития обаче са почти всяка седмица, което ги прави по-скоро занаятчийски прояви, не пориви на истински артистизъм и високо изкуство.

Надушат ли фалш, хората никак не се смущават да се подиграват. И Евгени Генчев отнася доста такива в социалните мрежи. Ето някои от коментарите за „концертите“ му с тристепенно меню:

„Йесссс… свири по българските кръчми. Уникален напредък.“

„Ти и по ресторантите ли взе да свириш?“

„Скоро и в Пайнер Мюзик…“

Прави впечатление, че Евгени не отговаря на подобни подмятания.

Той обаче твърдо мълчи и по другата тема, която се обсъжда в профила му.

А именно – защо след края на „Ергенът“ нямат нито една обща снимка с годеницата му Валерия.

Доста хора че чувстват излъгани, че уж романтичната история между тях изчезна така, сякаш е била преструвка заради парите от наградата в риалитито по bTV и безплатната реклама, която участието в „Ергенът“ носи.

А може би това е самата и истина?

Блиц Новини
Билалов се предложи на млада участничка, после я подведе

Кадри: БТВ Билалов се предложи на млада участничка, после я подведе Интересна игра в „Стани богат“ направи варненката Мария Митева. „Честно казано, малко се шашнах от нейната визитка. Учила е в Лион, учила е в Сорбоната, после и в Бразилия, накрая и в Мексико. Там е работила като спасител на …

Блиц Новини
Маските във Фермата паднаха: България избра

Кадри БТВ: Маските във Фермата паднаха: България избра Един от двата отбора категорично вече има зрителската симпатия. Причината не е във физическите дадености, а в морала. Драматична битка на арената на „Фермата“ се проведе между Елбетица и Канатица. Мотивацията за победа на отбора от „Ада“ бе по-голяма и това помогна …

Блиц Новини
Огорчиха Злати Йочев: Никога няма да съм като Хекимян

кадри bTV: Огорчиха Злати Йочев: Никога няма да съм като Хекимян Златимир Йочев най-после в прав текст каза отношението си към Антон Хекимян. Това преди него направиха Светослав Иванов, Николаос Цитиридис, а за Мария Цънцарова отдавна се знае, че много много не му се кефеше. Рожденият ден на водещия на …

error: Content is protected !!