fbpx
Блиц Новини

Кадри и снимки социални мрежи: БТВ лишава България от „Опасно изкушение“ и Еда Едже, зрителите бесни

Феновете на турската сага „Опасно изкушение“ бесни на БТВ заради това, че от началото на септември започва ударно да излъчва риалити предавания и любимия сериал ще бъде спрян.

Идват „Фермата“ 9 и третия сезон на Ергенът.

В социалната мрежа върви нещо като взаимопомощ за тези, които не успеят да гледат поредното развитие на събитията по БТВ.

Предлагат се епизодите с превод и може би така ще продължи и след като от БТВ разредят излъчването на сезон 6, който върви в момента.

Все още голяма част от сагата не е видяна от феновете и най-вероятно ще бъде преместена в друг часови пояс, за да могат да се насладят на епизодите. Според информация в интернет пространството последен епизод ще бъде излъчен малко след Нова година.

В седмицата 5-11 септември когато стартират излъчванията на „Фермата“ и „Гласът на България“ епизод от сериала ще има само на 7 септември от 20 часа.

От 12 септември ще можем да го проследим само от понеделник до сряда от 20 часа. В четвъртък и петък мястото му заема „Мен не ме мислете“.

Макар и разреден все пак ще се излъчва за щастие на феновете на Ендер и Йълдъз.

В Турция сагата приключи и всички актьори се впуснаха в заслужена почивка в края на месец юни.

Те отбелязаха финала с грандиозно парти.

Единствено Шевал Сам, която гледаме в ролята на Ендер не се спря. Цяло лято тя бе на турне из страната и хиляди се насладиха на концертите й.

Доан пък точно обратното. Заедно със семейството си се впусна в пътешествие, обикаляйки красиви кътчета и курорти, като не забрави да направи феновете си съпричастни с преживяванията им.

Все пак надеждите са, че Фермата ще бъде не по-малко интересна.

Блиц Новини
Щъркел ударен с огромен леден къс бере душа

Кадри БТВ Щъркел е бил жестоко ранен снощи при невижданата градушка в Ботевград. Ураганен вятър и порой в Новозагорско нанесоха сериозни материални щети – счупени прозорци на сгради и автомобили, отнесени покриви, паднали дървета и наводнени улици. Птицата се опитала да спаси малките си, като ги прикрие с тялото си. …

Блиц Новини
Обмислят допълнителни такси за тока, водата и автомобилите

Кадри Нова ТВ Едва минали изборите и нови такси надигат глава. Отлагани доскоро натоварващи бюджета нововъведения, искани както от страна на енергодружествата, така и от ВиК дружествата влизат на обществено обсъждане. На заседанието на КЕВР преди дни стана ясно, че доставчиците на електроенергия искат въвеждане на такса достъп, което означава, …

Блиц Новини
Шеф готвачи нападнаха „Кой да знае?“

Кадри БТВ Двама готвачи показаха знания в „Кой да знае?“. Шеф Сарафов и шеф Кустев този път бяха един срещу друг и се бориха заедно с капитаните Милица Гладнишка и Христо Пъдев да спечелят колкото може по-висока сума за хората зад гърба си. Със страхотното си чувство за хумор шефовете …

error: Content is protected !!