fbpx

БТВ изпусна кадри, които България не трябваше да вижда

Блиц Новини

Кадри БТВ: БТВ изпусна кадри, които България не трябваше да вижда

Огромен гаф допусна телевизията.

Отново драматична сцена във стопанството на Фермата.

В понеделник вечер е дуелът между мъжете от двата отбора и както се заканиха и от двете страни, битката ще е жестока.

Един срещу друг се изправят Сергей, Гого и Андрей от Елбетица и Иван, Кенан и Георги от Канатица.

Мъжете дават всичко от себе си както се вижда в анонса на предаването.

Така са се престарали да задържат интереса на зрителите, че за част от секундата влизат в кадър пендарите, спечелени от двата отбора, като тези от страната на Канатица са само три за сметка на пълния улей на Елбетица.

Другият въпрос, който зрителите задават „къде е Нанси?“.

Никой дума не обелва какво се случва с красавицата и какво е нейното състояние.

Дали ще успее да се върне н отбора си, който има нужда от играч като нея, още повече, че от броя на спечелените от Канатица пендари личи, че техен играч ще си ходи май.

Тази година само дето не приключихте някой(пази Боже).

То не бяха припадъци, падания и какво ли не.

Станахте като Игри на волята- през епизод „Линейка на терен“, „Доктор да влезе“ … аман, ако искахме да гледаме бойни сцени щяхме да си пуснем някой екшън филм …

Битките ви са нагласени. Възмутени сме. Затова хората гледат Игри на воля, защото всичко се излъчва по време състезанията.

Например вчерашната битка беше фалш. По-бързите, с по-малко грешки, загубиха. Отблъсквате зрители като нас, които следим предаването от години!

Всичко е нагласено.Толерират Елбетица и то ачик-ачик / т.е – открито. И баба Дешка е със зеленият отбор. Не й прави чест така открито да ги лансира.

Дано се оправи по бързо Нанси, успех Нанси нашето село Юнаците те подкрепя !!

Дали е въпрос на късмет или както се прокрадна съмнение у зрителите, че продукцията бута напред Елбетица, но те в повечето случаи побеждават.

 

Блиц Новини
4-те тигрици на БТВ разкостиха Злати Йочев за ужас на Марина

кадри bTV: 4-те тигрици на БТВ разкостиха Злати Йочев за ужас на Марина Златимир Йочев се видя в чудо този четвъртък, след като до него на канапето на „Тази сутрин“ по bTV се подредиха само жени. Още от началото водещият се усети, че в тази ситуация шегите ще са за …

Блиц Новини
Теди направи интимно признание за Кенан: Видях в него бившия си мъж

кадри bTV: Теди направи интимно признание за Кенан: Видях в него бившия си мъж „Развод или болест – ако стоим и се питаме „защо аз, защо на мен ми се случва“, никога няма да намерим отговор“, това прозрение направи Теодора след отпадането от „Фермата“. В „Преди обед“ по bTV тя …

Блиц Новини
Краси Дунев бесен: Гатьо искаше да ме контузи в „Игри на волята“

кадри Нова телевизия, YouTube/След игрите Българският медалист от олимпиада и шеф на федерацията по спортна гимнастика Красимир Дунев ще търси реванш в сборния звезден сезон на „Игри на волята“. От интервю за подкаста „След игрите“ стана ясно, че той почти сигурно ще се включи в отново в предаването, в което …

error: Content is protected !!