fbpx
Блиц Новини

кадри bTV

Водещите на „Тази сутрин“ Златимир Йочев и Мария Цънцарова, както и други членове на екипа, се оплакаха пред зрителите, че продуцентите им забраняват да покажат любими свои неща в ефир. Те имали идея в първия декемврийски ден да демонстрират от емблематичния диван това, което им доставя удоволствие и комфорт през зимата. Почти нищо обаче не било одобрено от продуцентите.

„Аз бях подготвил едно буренце червено вино, пастърма и две кисели зелки, но им казаха, че не може да има никакво продуктово позициониране и си ги върнах в мазето“, обяви климатологът проф. Георги Рачев. За сметка на това той демонстрира как се екипира за жълт, оранжев и червен код през зимата.

„И на мен ми забраниха да покажа една кутия чай!“, троснато добави Мария Цънцарова. Тя още предния ден леко се опъна на продуцентите, които накарали да са в ефир само с фирмени чаши на bTV. Така щели да изглеждат „по-корпоративни“, отколкото с шарената си лична колекция, както досега.

Злати Йочев пък каза, че най-милото му, което и зиме и лете му доставя най-голяма радост, са децата, но не може да ги доведе вкъщи, защото спят. „След това реших да си покажа колекцията от шарени чорапи, които са ми много любими“, добави изненадващо водещият. Той обаче си наложил автоцензура, защото нямало смисъл да си показва гардероба. Йочев сподели, че го яд, че не може да носи пъстрите си чорапи, защото не било много стилно.

В този момента обаче спортният журналист Илия Илиев показа своите пъстри чорапи. „Ето, показах си лошия вкус“, пошегува се той със Злати, който понякога изглежда твърде консервативен дори и за сутрешен телевизионен водещ. Той обаче изненада всички, като показа, че с голямата си дъщеря Тамара са наредили голям пъзел на тема бирите по света.

Освен топлия шоколад на синоптичката Стаси Цалова, продуцентите позволиха в крайна сметка на Мария Цънцарова да закачи една топка на елхата в студиото, макар че не се връзваше с останалата украса. „Това е акцент! Когато не се връзва с нищо, се нарича акцент“, отсече водещата.

БТВ
Студент стигна до въпрос за голяма сума в „Стани богат“

Кадри: БТВ Силна игра в „Стани богат“ направи студентът по право Живодар Костов от Стара Загора. Неговото участие стартира още в снощния епизод, когато отговори на първите седем въпроса. Тогава обаче „изгърмя“ два от жокерите си само на един въпрос. Поради тази причина днес заключи 2000 лева като втора сигурна …

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

error: Content is protected !!