fbpx
Блиц Новини

кадри Нова телевизия: Брутална гавра в Капките, Веско Маринов се изложи

Колкото по-близо е края на сезона на “Като две капки вода”, толкова по-смели стават водещите в коментарите и импровизациите си извън сценария.

В новото издание на шоуто за имитации Димитър Рачков сериозно мина границата на приличието още в самото му начало, без да се съобразява, че предаването се гледа и от деца.

външна реклама

Поводът за мръсната му шега дойде след взривяващото изпълнение на Тома, който започна поредицата от изпълненията с много сериозно вживяване в образа на Тина Търнър. Той се справи изненадващо добре във вокално отношение с мега хита “The Best”.

Разбира се, във визуално и танцово отношение Тина си остава недостижима, но старанието на Тома накара не само публиката, а и журито да се изправи на крака и да ръкопляска.

Фънки и Хилда Казасян изобщо не спестиха суперлативите за изпълнението на рокаджията, който влиза за седми път в женска роля при участието си в “Капките”.

Хилда заяви, че това е едно от най-добрите изпълнения във всички 10 години, в които участва във формата.

Геро и Рачков веднага тръгнаха да се бъзикат с нея за това, че не е мръднала за това време. Те обясниха, че това е защото си е била ботокс, докато е усмихната, затова лицето и е все в тази неизменна гримаса.

Като дойде ред думата да вземе Веско Маринов, Рачков реши да му открадне шоуто.

Той тръгна да обяснява на “баджанака”, че Тома не е истинска жена.

“Нали знаеш, където има ябълка, няма слива”, изцепи се Рачков.

Залата избухна в смях, но със сигурност на семействата, които гледат шоуто е било доста трудно за какви “плодове” говори водещият.

Изцепката на Рачков повлече крак и малко по-късно Геро се разписа в ефир с откровена псувня, макар и на английски. След това и Веселин Маринов мина границата на приличието.

Изпълнителят на “Горчиво вино” реши да направи комплимент за горещото изпълнение на Дара Екимова, която изпълни гореща латино песен.

Веско Маринов заяви, че това най-сетне е била роля на истинска жена, в която младата певица може да блесне.

“Не някакви изсипани г***ета, като до момента”, изцепи се певецът.

Дори и самата Дара Екимова се възмути от думите му.

За Рачков и Геро не остана нищо друго, освен набързо да замажат ситуацията, преди да е станала още по-зле.

външна реклама
Блиц Новини
Спрете се, случващото се с Евгени и Валерия премина всякакви граници

Кадри БТВ: Спрете се, случващото се Евгени и Валерия премина всякакви граници Драмата след края на романтичното риалити „Ергенът“ се оказа много по-голяма, отколкото по време на престоя на участниците в имението. Изписа се какво ли не по отношение на избора на Евгени, живота на Валерия и техните взаимоотношения след …

Блиц Новини
Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала

кадри Фейсбук/“Флагман“: Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала Абитуриентите нямали цели и планове за живота след училище? Не е вярно! Твърдението на Димитър Бербатов, който се възмути от поведението на зрелостници на пътя и ги разкритикува от телевизионния екран и в социалните мрежи, далеч …

Блиц Новини
Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба

кадри bTV: Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба Бившият футболист и последен оцелял в „Сарвайвър“ Благой Георгиев преживява истински ренесанс в разностранната си кариера. След като стана победител в шоуто, той буквално скочи с двата крака в родния шоубизнес. Макар и преди това да е имал екранни появи …

error: Content is protected !!