fbpx
Блиц Новини

кадри bTV

В България победителите в телевизионните формати почти винаги са разпънати на кръст в социалните мрежи веднага след триумфа им. Колкото и да е тъжно, 18-годишната Надежда Ковачева, която спечели „Гласът на България“ преди дни, също беше нападната доста грубо от разочаровани зрители.

Във фейсбук страницата на формата валят обвинения, че класирането е нагласено, че Надя е изпяла зле песента си на финала, че конкурентката ѝ Димитрина е била перфектна и т.н. Има разбира се и предположения в стил „теория на конспирацията“ защо точно Надежда и отборът на Миро печелят тази година. Недоволните не спестяват нищо на победителката и продукцията:

„Защо експертите избраха това момиченце, чиито глас ще се променя в близките 3-4години? А и в последната песен имаше много интонационни неточности…

„Да избереш за победител участник, който на финала пее фалшиво, си е жива подигравка. Димитрина бе с класи над победителката. Както всичко в България – нагласена работа.

„За феновете на победителката само ще си кажа мнението. Тя е прекрасна и талантлива, но тази вечер, дали от емоция или здравословен проблем, НЕ пя добре. Нямаше въздух, на моменти крещеше, излизаше от тона. Всички останали финалисти бяха по-добри тази вечер. Това е факт и повечето зрители смятат същото. Нека да се развива момичето, дано да пробие и да успее. Но не беше честно тя да спечели предвид представянето си на финала.

Лошо ли е, че цял град е зад нея?

Всички критики към представянето на Надежда на финала обаче са доста безсмислени, защото в крайна сметка тежката дума имаше публиката и тя избра нея за победител. Несъгласното малцинство от зрители обаче има обяснение е за това. Според тях става въпрос за шовинистичен изблик от страна на панагюрци, които мощно са подкрепили с sms-и тяхното момиче.

Ако обаче Надежда е спечелила „Гласът на България“ с масова подкрепа от съгражданите си, това прави победата ѝ по-ценна. Какво по-хубаво може да има от обединението на цял един град? Някои обаче не споделят това мнение и иронизират мобилизацията на Панагюрище за младата и талантлива певица:

„Ами по-скоро Панагюрище спечели Гласът на България. Без техните гласове щеше да е друг финала. Трогателна е обаче тази Панагюрска фейсбукарска революция след това. Просълзявам се след всеки прочетен пост, в който майки-орлици арогантно и не дотолкова добре аргументирано защитават детенцето. Надявам се, че новата Райна Княгина ще извая знаме с облика на всеки гласувал и написал !

БТВ
Студент стигна до въпрос за голяма сума в „Стани богат“

Кадри: БТВ Силна игра в „Стани богат“ направи студентът по право Живодар Костов от Стара Загора. Неговото участие стартира още в снощния епизод, когато отговори на първите седем въпроса. Тогава обаче „изгърмя“ два от жокерите си само на един въпрос. Поради тази причина днес заключи 2000 лева като втора сигурна …

USA news
Horoscope for Friday, April 19: Do not access the Internet through the phone zodiac sign

Pixabay Libra should not go online on April 19. Here is the horoscope of the Lama: Aries Today you can not only have a pleasant time, but also achieve significant changes in your personal life, which will be of a positive sign. Indeed, this will require patience and caution, but …

Блиц Новини
Скандално твърдение в „Ергенът” накара българките да намразят Алек

кадри bTV Има и ли няма „проникване”? Този въпрос тормози феновете на „Ергенът” още от сряда вечер, когато Валерия подлуди имението с твърдението, че любовната игра между нея и Алек от игра си е станала същински акт. На кадрите в анонса на следващия епизод на любовното риалити се виждат разгорещени …

error: Content is protected !!