fbpx

Бригадата направи едно дете много щастливо

Блиц Новини

Кадри БТВ

Поредното крайно нуждаещо се от ремонт на жилището семейство влезе в прекрасен дом след намесата на „Бригада нов дом“. Екипът направи и невъзможното за да осигури стая за дванадесетгодишния Алекс, негова най-голяма мечта.

Детето грабна сърцето на Калин Евтимов, който му показа какво означава бащинска грижа – нещо, което Алекс никога не е изпитвал.

Видях е една силна майка с едно силно момче, стиснати в един юмрук и се мъчат да оцелеят., сподели той в епизода, а момчетата от бригадата се трогнаха до сълзи щом се запознаха с историята на семейството.

Много изненади бяха подготвени за детето, на една от тях бе среща с ютубъра Михаил Петров, който оказа се е негов идол. Той обеща да научи момчето на основни умения по риболов – нещо, с което Александър мечтае да се занимава. Тук отново получи мечтан подарък, а именно въдица и всичко необходимо за да ходи на риболов. От базата предоставиха и безплатни посещения за момчето.

Детето не повярва на очите си като видя какво бяха направили за него.

И това ще е моята стая? Не се шегувате, въобще?, разплака се от вълнение Алекс. Не мога да повярвам, че ще си отида в моята стая, ще си гледам телевизора, телефона, ще си говоря с приятели лично в моята стая.

Освен чисто нови дрехи, маратонки и колело момчето се сдоби и с модерен телефон.


Цял живот ще благодаря на бригадата и на Мария за това, което направиха за нас, Обичам ви хора, това мога да кажа, сподели развълнуваната майка Даниела, след като видя изцяло реновирания си дом.

Блиц Новини
Ники Кънчев се изкефи на рокер в „Стани богат”, но после го подведе

кадри bTV Очите на водещия на „Стани богат” Ники Кънчев буквално светнаха, когато срещу него на Стола на богатството седна рокерът Христо Миевски. Мотоциклетният ентусиаст, поднат и като Хари, се хареса много на Кънчев със стила си, който показваше ясно какъв е основният му интерес. Играчът премина малко колебливо през …

Блиц Новини
Фолк певицата Дебора: Взеха ми колата и книжката, може да вляза и в затвора

Кадри ютуб е социални мрежи На 9 април певицата Дебора предизвиква лека катастрофа с автомобила си на столичния булевард „Черни Връх“. На място й бе направен полеви тест, който отчете 2,9 промила алкохол в кръвта, а тя бе в шок. Дамата настоя за кръвен тест, който също показа високи стойности. …

Блиц Новини
Синоптикът Петър Янков: Пазете се от гръмотевици

Кадри България Он ер Доста бе усложнена обстановката вчера в западна България. За кратко време в източната част на София се изсипаха между 50 и 70 литра на кв.м. Пагубното беше, че валежът беше за час, час и половина, този валеж е проливен. При това интензивно строителство и състояние на …

error: Content is protected !!