fbpx

Бременната Еда Едже показа коремче на феновете си

Блиц Новини

Снимки социални мрежи

Еда Едже, която стана известна с ролята си на Йълдъз в турската сага „Опасно изкушение“, остава любимка на милионите си последователи, към които демонстрира топло и приятелско отношение в публикациите си в социалните мрежи. Вече бременна в 4-ия месец и любовта и загрижеността към нея не спират. Много хора ежедневно се вълнуват от състоянието й и тя не крие нищо от тях.
Актрисата се омъжи за дългогодишния си приятел, баскетболистаБуграхан Тунчер през юни. Еда, която в момента е бременна с първото си бебе, ще бъде майка на момиченце. Актрисата публикува и първата поза, в която си пролича коремчето.

ПЪРВИТЕ 3 МЕСЕЦА БЯХА ТРУДНИ, сподели с феновете си през какво преминава.

Актрисата, която реши да живее уединено след края на сериала, прекарва бременността си у дома. Еда, която изкара трудни три месеца, вече се разхожда и пазарува, дори показва напредъка на бебето.

Заедно с друга нейна колежка, бременната Араз се снимат пред огледалото, показвайки коремите си.

Най-трудното за актрисата е вече зад гърба й и тя намери сили да се погрижи за външния си вид, като сподели новия си имидж и написа:

3 месеца повръщане и завръщане. И моята коса отново е в бизнеса😂 Сега има какво да се прави. Ще ви уведомя какво правя. Останете на линия!

Получи множество съвети и мнения от феновете си, които преживяват заедно с нея вълнения и емоции около бременността.

Мисля, че бременността те изтощи, изглеждаш уморена, но въпреки това си красива, да!

Да. Мисля, че ще е МОМИЧЕ, лицето и носа са подути. Бъдете в добро здраве всички. Обичаме толкова много!

Скъпа Еда Едже, винаги си добросърдечна, отзивчива и красива. Няма да забравя позицията ви по време на земетресения. Бог да ви даде здрав, щастлив и спокоен живот. Нека цялото щастие бъде с вас. Обичам те толкова много. Изпращам всичките си най-добри пожелания!

БТВ
Най-хазартният играч впечатли в „Стани богат“

Кадри: БТВ Тази вечер зрителите видяха най-хазартния играч в „Стани богат“. Става дума за Димитър Солаков, който показа страхотни знания и завидно спокойствие. Той се занимава с фотография и видеа, участва и в ултрамаратони с пресечено бягане. Живее във Вонеща вода, където е роден и Филип Тотю, а мустакът на …

БГ звезди
Велико Търново на бунт срещу „Дяволското гърло“2: Никой местен няма да направи това!

кадри Нова телевизия Премиерата на продължението сериала „Дяволското гърло“, наречено „Есента на демона“, предизвика огромен интерес. Много от зрителите са във възторг от първия епизод, който събира отново героите на Теодора Духовникова и Владо Карамазов, но този път не в Смолян, а във Велико Търново. Паралелно с това се появиха …

Блиц Новини
Диско Дарко и Етно Гала са модерните Пижо и Пенда

кадри Нова телевизия Едно от нещата, които правят Гала една от най-големите звезди на българската телевизия, е талантът за избор на визия според случая.  На 1 март водещата на „На кафе“ даде пореден пример как се прави това. Гала се появи в студиото с ансамбъл, който е модерната версия на …

error: Content is protected !!