fbpx

Браво, Евгени: Ти се оказа пълен тарикат и й би шута навреме

Блиц Новини

Кадри БТВ: Браво, Евгени: Оказа се пълен тарикат и й би шута

Евгени показа, че има ясна цел в предаването и не си поплюва, когато я преследва.

Изненадите в най-романтичното риалити „Ергенът“ не свършват.

външна реклама

Най-неочаквано за всички Евгени изгони Джия – втора приятелка на Валерия.

Джия бе от най-харесваните от зрителите, но това не го спря да я изгони безцеремонно.

В прав тест той й обясни точно защо е изгонил Айлин, и че целите поради които са там той и тройката са коренно различни.

Това, че Евгени заяви, че търси дама, с която да направи семейство и не е там за флирта стресна доста и Валерия, която опита да прикрие изненадата си.

Той подкрепи думите си с отстраняването на певицата, като ясно показа, че бъдеще с нея не вижда и получи огромна подкрепа от феновете на предаването.

Ето част от първите коментари на публиката.

Тактически играе правилно Ергенина. Остави Валерия-та сама, за да види докъде ще удържи без антуража.

Става интересно, макар че, според мен, тя е куче, ще устиска, както се казва “ на кътни зъби“.

Интересно е доколко е достоверна информацията, че последна остава тя, но той всъщност се жени за Елена / или може би някоя друга?/ Ако е така, това ще е поредното доказателство, че гледаме някаква нагласистика. Миналата година поне беше ясно, че Виктор изобщо няма намерение да се жени за Капитонова.

Евгени реши да остави Валерия сама преди утрешната им среща, за да провери дали наистина като ги няма дружките ѝ ще се държи като влюбена жена или пак ще плямпа врели некипели.

Бях убеден, че ще е тя днес, защото Евгени умишлено разчиства така наречените дружки около Валерия за да я види в истинската й светлина първо (той й го загатна на диванчето, но тя не го разбра, както винаги) и второ, Евгени нямаше допирни точки с Айлин и Джия.
Така трябваше да стане, браво на Евгени!

Супер ход на Евгени. Махна Айлин, махна Джия.

Остави Валерия сама, за да види как ще се държи когато тях ги няма.

Покани я на втора среща напълно целенасочено. Определено много я харесва. Все пак се надявам накрая да направи правилния избор и за себе си.

Сега е ред на Валерия да покаже дали е добра актриса и ще успее да го убеди в намеренията и любовта си, ако въобще има някаква тръпка от нейна страна.

външна реклама
Блиц Новини
Спрете се, случващото се с Евгени и Валерия премина всякакви граници

Кадри БТВ: Спрете се, случващото се Евгени и Валерия премина всякакви граници Драмата след края на романтичното риалити „Ергенът“ се оказа много по-голяма, отколкото по време на престоя на участниците в имението. Изписа се какво ли не по отношение на избора на Евгени, живота на Валерия и техните взаимоотношения след …

Блиц Новини
Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала

кадри Фейсбук/“Флагман“: Запомнете го: Абитуриентът Петър завъртя България на малкия си пръст от бала Абитуриентите нямали цели и планове за живота след училище? Не е вярно! Твърдението на Димитър Бербатов, който се възмути от поведението на зрелостници на пътя и ги разкритикува от телевизионния екран и в социалните мрежи, далеч …

Блиц Новини
Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба

кадри bTV: Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба Бившият футболист и последен оцелял в „Сарвайвър“ Благой Георгиев преживява истински ренесанс в разностранната си кариера. След като стана победител в шоуто, той буквално скочи с двата крака в родния шоубизнес. Макар и преди това да е имал екранни появи …

error: Content is protected !!