fbpx

Браво, Евгени: Ти се оказа пълен тарикат и й би шута навреме

Блиц Новини

Кадри БТВ: Браво, Евгени: Оказа се пълен тарикат и й би шута

Евгени показа, че има ясна цел в предаването и не си поплюва, когато я преследва.

Изненадите в най-романтичното риалити „Ергенът“ не свършват.

Най-неочаквано за всички Евгени изгони Джия – втора приятелка на Валерия.

Джия бе от най-харесваните от зрителите, но това не го спря да я изгони безцеремонно.

В прав тест той й обясни точно защо е изгонил Айлин, и че целите поради които са там той и тройката са коренно различни.

Това, че Евгени заяви, че търси дама, с която да направи семейство и не е там за флирта стресна доста и Валерия, която опита да прикрие изненадата си.

Той подкрепи думите си с отстраняването на певицата, като ясно показа, че бъдеще с нея не вижда и получи огромна подкрепа от феновете на предаването.

Ето част от първите коментари на публиката.

Тактически играе правилно Ергенина. Остави Валерия-та сама, за да види докъде ще удържи без антуража.

Става интересно, макар че, според мен, тя е куче, ще устиска, както се казва “ на кътни зъби“.

Интересно е доколко е достоверна информацията, че последна остава тя, но той всъщност се жени за Елена / или може би някоя друга?/ Ако е така, това ще е поредното доказателство, че гледаме някаква нагласистика. Миналата година поне беше ясно, че Виктор изобщо няма намерение да се жени за Капитонова.

Евгени реши да остави Валерия сама преди утрешната им среща, за да провери дали наистина като ги няма дружките ѝ ще се държи като влюбена жена или пак ще плямпа врели некипели.

Бях убеден, че ще е тя днес, защото Евгени умишлено разчиства така наречените дружки около Валерия за да я види в истинската й светлина първо (той й го загатна на диванчето, но тя не го разбра, както винаги) и второ, Евгени нямаше допирни точки с Айлин и Джия.
Така трябваше да стане, браво на Евгени!

Супер ход на Евгени. Махна Айлин, махна Джия.

Остави Валерия сама, за да види как ще се държи когато тях ги няма.

Покани я на втора среща напълно целенасочено. Определено много я харесва. Все пак се надявам накрая да направи правилния избор и за себе си.

Сега е ред на Валерия да покаже дали е добра актриса и ще успее да го убеди в намеренията и любовта си, ако въобще има някаква тръпка от нейна страна.

Блиц Новини
Ники Кънчев се изкефи на рокер в „Стани богат”, но после го подведе

кадри bTV Очите на водещия на „Стани богат” Ники Кънчев буквално светнаха, когато срещу него на Стола на богатството седна рокерът Христо Миевски. Мотоциклетният ентусиаст, поднат и като Хари, се хареса много на Кънчев със стила си, който показваше ясно какъв е основният му интерес. Играчът премина малко колебливо през …

Блиц Новини
Фолк певицата Дебора: Взеха ми колата и книжката, може да вляза и в затвора

Кадри ютуб е социални мрежи На 9 април певицата Дебора предизвиква лека катастрофа с автомобила си на столичния булевард „Черни Връх“. На място й бе направен полеви тест, който отчете 2,9 промила алкохол в кръвта, а тя бе в шок. Дамата настоя за кръвен тест, който също показа високи стойности. …

Блиц Новини
Синоптикът Петър Янков: Пазете се от гръмотевици

Кадри България Он ер Доста бе усложнена обстановката вчера в западна България. За кратко време в източната част на София се изсипаха между 50 и 70 литра на кв.м. Пагубното беше, че валежът беше за час, час и половина, този валеж е проливен. При това интензивно строителство и състояние на …

error: Content is protected !!