fbpx

Братът на Кристина от Сандански: Съмнявам се, че е тя. Изтезавана е брутално

Новини
реклама

Кадър Кристина Дунчева, ФБ

Според брата на Кристина Дунчева Илиян тя все още неосъзнава, че децата ги няма. Не ги споменава, не говори за тях. И той не повдига въпроса, защото психиката й е разбита, лабилна е. Сега за първи път е усетил в нея утеха, след като съпругът й е осъден за домашно насилие.

Тя е просто един сдъвкан и изплют човек, изтезаван брутално много години психически. Това се извършва буквално в задния двор на полицията. Това споделя братът на Кристина Дунчева, убила двете си деца в Сандански, Илиян Дунчев.

Той обясни в студиото на Би Ти Ви, че едва в последните месеци сестра му е започна да се оплаква. Посъветвал я да се върне вкъщи, да си наеме адвокат и да се търси справедливост от институциите.

 

Аз се съмнявам, че тя е физическият убиец на децата. Много се съмнявам в бащата, бе категоричен брат й Илиян. Сега най-много ме интересува как върви разследването. Защото това убийство е голяма мистерия за мен, допълни той.

Срещнах се с нея и след убийството на децата. Тя не отговаряше и не реагираше на моите въпроси. Гледаше в една точка и в един момент каза само: „Съжалявам за всичко, което се е случило“, разказа пък юристът адвокатът на Кристина.

Преди да срещне Георги, тя не е проявявала такава психическа лабилност. Никога не е проявявала агресия, затова и се съмнявам тя да е физическия извършител на това деяние. Съмнявам се, че бащата е отговорен. Помислете само – кой нормален човек ще чака 4 часа свидетели, за да си влезе вкъщи, разказа братът. При една от срещите ни с Кристина около 1-2 седмици преди убийството на децата тя беше изключително покрусен.

Тя повтаряше, че не вярва на никого, че той има много силни позиции в Сандански, че всички били на негова страна – и полиция, и съд, и щял да й вземе децата. Разказваше ми, че той се опитвал да възпитава децата по макаренковски.

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

900 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
10 години при един работодател, дават право на шест заплати при пенсиониране

реклама Снимка вихрогон.бг Влезлите в сила нови поправки в Кодекса на труда регламентират по нов начин изплащането на заплати при пенсиониране. Шест заплати вече ще бъдат изплащани при 10 години стаж от последните 20 години при един и същи работодател, като отпадна изискването този стаж да е непрекъснат, пише БНР. …

Новини
Доц. Кунчев: Ако ситуацията стане нетърпима, ще прибегнем до ново затягане на мерките

реклама Кадър видео Нова ТВ Доказва се, че при спазване на правилата, работата на хотелите и заведенията в тях не създава допълнителен риск. Колегите от тази индустрия вложиха доста средства и сили, за да направят средата безопасна. Но ако ситуацията стане нетърпима, ще прибегнем до ново затягане. „Намираме се в …

Новини
Разхлабват още мерки със заповед на здравния министър

реклама Кадър видео Нова ТВ Със заповед ва министър Ангелов от 1 март се разрешава провеждането на присъствени учебни занятия в училищата за ученици със сензорни увреждания. Занятията трябва да се провеждат в съответствие с изготвените от министерствата на образованието и науката и здравеопазването Насоки за работа на системата на …