fbpx

Божинов с Ковид: Не пия антибиотици. Слушах генерал Бойко Борисов за едно лекарство, че е уникално и почнах да го пия

Новини
реклама

Кадър Б.Борисов и Валери Божинов

Футболистите на Левски Валери Божинов и Боби Цонев направиха общ видеочат в Instagram с нападателя на ЦСКА 1948 – Мартин Камбуров. В него Божинов и Камбуров показаха добри приятелски отношения и отрекоха да е имало напрежение между двамата заради клип, който нападателят на Левски публикува преди време.

Божинов в момента кара Ковид 19. Той разказа пред Камбуров, че не пие антибиотик.

„Нищо не пия. Единственото е това, което слушаха господин Бойко Борисов, че е много хубаво. Генерала каза че е уникално и почнах да го пия“ (б.ред. името на лекарството може да чуете в клипа, но вероятно Божинов се шегува, защото няма данни Борисов да е рекламирал лекарствен продукт. Предупреждаваме, че информацията не е реклама или медицински съвет, а е от светски характер).

реклама

„Слушай генерала. 2-3 дена си имах всичко. Болки в гърдите, задух. 2 дена беше тежко. След карантината на 14-ия ден направо изперкваш. Доста скучно е, разбирам те напълно“, добави Камбуров, който също изкара вируса.

„Доста хора си мислиха, че има конфликт между нас, но ние просто сме много емоционални хора. Бъзикаме се помежду, без тези шеги не става. Не мога да изляза дори на тренировка без емоция, настроение, или въобще нещо, което да ме запали“, заяви онлайн Божинов.

„Ти на майтап тогава просто ми каза да пием по едно кафенце. Не е имало нищо между нас, това е пълна глупост. Който те познава, знае, че ти пускаш много шеги“, отговори Мартин Камбуров.

реклама
loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Отиде си световно известният оперен певец Камен Чанев

реклама Снимка: operaplovdiv.bg Световноизвестният оперен певец Камен Чанев е починал от коронавирус. Той беше приет за лечение в болницата в Стара Загора. Камен Чанев е най-успешният български тенор с международна кариера, припомня БНР. Чанев е роден през 1964 г., завършва Френската гимназия в родния си град Сливен, а след това …

Новини
Безлов: Българите искат силен лидер, а не демократично управление

реклама Кадър БТВ В доклада на центъра „Демокрацията в България – все още крехка след три десетилетия преход“, експертите представят данните от своите проучвания, че след 30 години преход 45 на сто предпочитат силен и решителен лидер. 57 на сто от запитаните са заявили, че вярват, че нищо няма да …

Новини
Калин Сърменов: Театрите са едно от най-защитените пространства

реклама Снимка профил ФБ След влизането в сила на мерките от петък, затварят и всички места, където има възможно струпване на хора като кина, галерии и музеи и се преустановява провеждането на концерти до 21 декември. Като изключение са посочени театрите, които могат да продължат да работят, стига публиката да …