fbpx
БТВ

Кадри: БТВ: Божана не издържа и побесня в „Сървайвър“: Благой Георгиев го чака кошмар

Една от най-емоционалните участнички в седмия сезон на „Сървайвър“ – готвачката Божана Кацарова, изригна в последния излъчен епизод.

Тя за пореден път изрази недоволството си от поведението на Благой Георгиев и коалицията му в племето на червените. Божана е на Острова на отшелника, където отпадналите участници получават втори шанс.

външна реклама

Тя бе елиминирана от Снежана Макавеева преди две седмица. Преди 7 дни при нея дойде влогърът Стефан Попов-Чефо, а снощи към компанията се присъедини и олимпийската ни състезателка по кану-каяк Станилия Стаменова.

Последната отпадна след дуел с певеца Тино.

Двамата са от племето на червените и досега бяха постоянно номинирани от сочените за членове на коалицията на Благой Георгиев – Георги Валентинов, Татяна, Иван Булкин и Светльо, като към тях се присъедини и инфлуенсърката Мария.

Още при идването на Станилия, Божана започна да крещи „Защоооо? Проклет да си, Благой Георгиев. Защооо? Нееееее!“

Двете със Стаменова развиха много добро приятелство по време на общото си пребиваване в риалитито, като любопитното е, че каякарката е подкрепяна от почти цялото „синьо“ племе, за разлика от своите съотборници. В своя тим тя е близка единствено с Тино, от който отпадна във вторник вечерта.

Божана и Стани веднага се прегърнаха, а после и Чефо гушна новодошлата.

„Радвам ти се като на Коледа и Великден в едно“, възкликна готвачката Кацарова.

„Много ми липсваше нещо такова – позитивно, емоционално в последните дни в червеното племе. Емоциите се бият. Малко съм разочарована, че няма да се нахраня днес и да се изкъпя, което толкова желая, но пък играта продължава, което е изключително позитивно“, сподели пред камерите Станилия, която напусна червения отбор точно преди обещаното обединение, като водещият Ваня Джаферович каза на участниците, че като награда ще получат парти с танци, храна, пиене, музика и ще могат дори да се изкъпят в нормална баня.

Идвайки на Острова на отшелника Станилия им разказа, че са били пратени с Тино на номинации, въпреки че и двамата са се справяли най-добре в сравнение с останалите си съплеменници от червените.
„Тино е новият терминатор“, възкликна Чефо заради трите победи на певеца от Варна на елиминационни дуели.

Божана се ядоса на това, че е отпаднала една от двете най-свестни и близки до нея персони в „Сървайвър“ – Станилия. Тя побесня, започна да хвърля пясък и да крещи: „Лузъри нещастни“. „Не че не очаквах Станилия тук. Аз грам не я желая тук. От 15 човека тя е в Топ 2, които не искам да видя тук, и тя разбира се пристига тук. Но в нашия сезон наблюдаваме сезона на комфортното. Гледаме „Сървайвър 2023“ – „колко по-комфортно може да ни бъде“. Гледаме някакви хора, дето грам не се напрягат, няма драма да се занимават. Има хора дето тичат, където са спортсмени, които ще им оправят дуелите и битките. Те там само да си папкат, да си готвят, да си пеят народна музичка, да си се молят от сутрин до вечер“, коментира Кацарова.

„На предните номинации аз изкарах единствените две точки за отбора – номинираха ме. След това на вчерашната игра Тино бе най-добър играч, пак го номинираха“, обясни Станилия.

„Абе това са долнопробни хора. Това са хора без чест, без цел да играят. Какво като са големите мъже – „Ние идваме тук за голямата игра“. Защо той не излезе един път на двубой? Смешници! Благой Георгиев – най-големия смешник“, ядосваше се Божана.

„Очаквах тук да дойде някой от двете малцинства в двете племена. Има две сработени коалиции. Дано играта да придобие малко по-индивидуален характер в момента при сливането на двете племена и да станат възможни други ходове. Защото това е толкова досадно да го гледаш – някакви хора как чистят други хора и остават в играта хора, които аз ги гледам и не мога да повярвам, че не са отпаднали първи. А те са там само, защото са част от някаква голяма коалиция и са „плюс едно“ на някой друг като глас“, каза пред камерите Чефо.

От рекламата за следващия епизод се разбра, че ще има състезание между тримата „островитяни“, като не е ясно какъв ще е залогът там.

външна реклама
Блиц Новини
Спрете се, случващото се с Евгени и Валерия премина всякакви граници

Кадри БТВ: Спрете се, случващото се Евгени и Валерия премина всякакви граници Драмата след края на романтичното риалити „Ергенът“ се оказа много по-голяма, отколкото по време на престоя на участниците в имението. Изписа се какво ли не по отношение на избора на Евгени, живота на Валерия и техните взаимоотношения след …

Блиц Новини
Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба

кадри bTV: Сашо Кадиев побесня: Благо Джизъса му взима хляба Бившият футболист и последен оцелял в „Сарвайвър“ Благой Георгиев преживява истински ренесанс в разностранната си кариера. След като стана победител в шоуто, той буквално скочи с двата крака в родния шоубизнес. Макар и преди това да е имал екранни появи …

БГ звезди
Животът на Павката от „Сървайвър“ се преобърнал, майка му каза всичко

кадри bTV: Животът на Павката от „Сървайвър“ се преобърнал, майка му разказа цялата драма Още от нощта, в която Павел отпадна от „Сървайвър“ и разкри, че само няколко месеца преди това е бил в център за лечение на зависимости, зрителите чакат да чуят цялата история. Как се е преобърнал живота …

error: Content is protected !!