fbpx

Борисов заразен с коронавирус

Новини
21
реклама

Снимка ФБ

За положителен тест за коронавирус съобщи Бойко Борисов в профила си във фейсбук.

 

Въпреки че РЗИ официално ми свали карантината, още в петък отложих всички срещи и публични прояви за предстоящите дни. След два PCR теста от днес съм положителен с COVID-19. Като цяло имам общо неразположение, към момента по преценка на лекарите оставам на домашно лечение. Всички контактни с мен са подадени на РЗИ. Сигурен съм, че спазвайки мерките, заедно ще се справим!

реклама

Припомняме, че в събота Столичната регионална здравна инспекция (СРЗИ) отмени карантината на министър-председателя Бойко Борисов и Севделина Арнаудова от централата на ГЕРБ след като и двамата дадоха отрицателни PCR тестове в два последователни дни миналата седмица. Първоначално СРЗИ наложи карантина на всички близки контактни лица на заместник-министъра на регионалното развитие и благоустройство Николай Нанков, който се оказа с положителен тест за COVID-19.

За негови контактни лица бяха определени още трима министри от кабинета – Петя Аврамова, Кирил Ананиев и Десислава Танева. Тестът на Ананиев също е отрицателен.

реклама
loading...

Как Ви лекуват, господин Борисов? Дъщеря ми въобще не я лекуват, въпреки, че е регистрирана в системата на РЗИ на 22.10. Домашното лечение е мираж!….. Чакаме да падне таванът! Лъжа е домашното лечение! РЗИ е формална институция! Чакам да консултира дъщеря ми, която е болна от Ковид 19.

Е,много сте злобни и отвратителни ,как може да пожелаваш на човек това.Всичко си връща на този свят!ю

Много сте гадни
Ами ако тази клетва
се обърне върху теб и децата ти

ПО ГЛУПАШКО ИЗКАЗВАНЕ НЕ СЪМ ЧУВАЛА !!! ХА ХА ХА каза:

МУНЧО, АКО Е ДАЛ ГОСПОД …ТИ ЩЕ УМРЕШ…..

Е,много сте злобни и отвратителни ,как може да пожелаваш на човек това.Всичко си връща на този свят!ю

Дано се сети,че и той е човек ,а не богоизбран!Много се надявам да погледне към бедните пенсионери,които са наши майки и бащи ,работили са цял живот,а живеят в нищета.И въпреки,3 че не одобрявам политиката му му пожелавам бързо оздравяване.

Откъдя накъдя бре как тъй. Да го ваксинират. И моментално да го заключват. Че да не разнася вируси.

Бъди здрав!
Всичко ще бъде наред!,
Здраве на цялото семейство,
А тези които говорят какво ли не,то си е за тяхна сметка.

С МНОГО ОБИЧ И ЩАСТЛИВИ ПОЖЕЛАНИЯ ЗА СКОРОШНО ОЗДРАВЯВАНЕ И ДА БЪДЕМ И НИЕ ЩАСТЛИВИ …,ЗАЕДНО С ВАС И ВАШЕТО СЕМЕЙСТВО …..!!!

Сега като разбра ,че не е богоизбран и лепна вируса ,ще поумнее ли или пак ни спретна една лъжа.

Желая скорошно оздравяване, след което по живо по здраво да намериш сили да си подадеш оставката!

21 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Дойче веле: Водещ експерт прогнозира: Вирусът изчезва до идната есен

реклама Снимка pixabay Професор Александър Кекуле сподели своя “работна хипотеза” за това кога пандемията ще приключи: “Ограничаването на заразата ще стане видимо за общество чак между април и юни, след като в началото на годината или най-късно през януари ще започнем да ваксинираме рисковите групи в старческите домове в Германия”, …

Новини
Ева Веселинова обяви щастливо събитие, ще става майка на близнаци

реклама Снимка профил инстаграм Това сподели самата тя с последователите си в профила си в инстаграм. От снимката личи, че щастливото събитие не е далеч. „Най-хубавият подарък тази година – вече понаедрял и оформен. Време е да споделя тази прекрасна новина! Вълнувам се много и съм щастлива, защото в мен …

Новини
Галерия: Борисов готви чистка в редиците на ГЕРБ, Караянчева и Пламен Нунев на мушката

реклама Снимка профил ФБ Радикалните промени в партията се налагали заради непоносимостта на хората към някои от популярните муцуни в партията. Част от набелязаните присъстват в последните няколко парламента и събират повече негативи, отколкото позитиви. Сред тях били и хора, считани за едни от най-приближените до премиера, пише в новия …