fbpx

Борисов: Служебното правителство тайно се опитва да поръча изтребители

Новини

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи по време на посещението си в Родопите как разбрал, че служебното правителство се опитвали тайно да поръчват самолети, предаде Стандарт. Подробности обаче не даде.

По-подготвен за премиер от мене няма, заяви Борисов и допълни: „Как да подкрепя бюджет на един мошеник и утре да кажат: Борисов подкрепи бюджета на мошеника.“.

„Всеки ден обясняват, че няма пари, но има много пари. А кой ги е събрал за два месеца служебното правителство ли, попита реторично Борисов. Кой на мене ми е актуализирал бюджета в три вълни на пандемията, откъде намирахме пари за пандемията. И ги имаме, и сме ги изчислили и за пенсионерите до края на годината. Кой ни даваше пари за пътища“, продължи гневно да пита Борисов.

външна реклама

Провал има и в икономиката. Показаха източен язовир. Провал в здравеопазването също има – българите започнаха да мрат повече, защото не сме ваксинирани. Радев и Кацаров убиха зелените коридори, заяви още Борисов.

Разбрах, че Радев днеска казал, че корупционери искали да свалят Кирил Петков. Но първите, които разкриха що за птица е назначил Румен Радев бяха „Има такъв народ“. Ние само питаме КС. Нищо не искаме, само да си спазват Конституцията. Киро казва, че всички кредити се обслужват в ББР. Те се хванаха с ББР, а не с Родопите, където ние всичко сме направили, заяви Борисов. И продължи с нападките си срещу Радев.

Консултациите при Радев са прах в очите на хората. Той се обърка като пиле в кълчища.Провал има и в МВР, и във финансите, и в селското стопанство, пак казвам и в здравеопазването, и в икономиката, заяви Бойко Борисов.

външна реклама
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

БГ звезди
Андрей се завърна от ваканцията с кола чудо

Кадри видео инстаграм профил За продуцентите на селскостопанското риалити „Фермата“ ваканцията приключи. Започва подготовка за старта на новия сезон, който е обявен на 3 септември. Андрей показа завръщането на семейството си, като изуми феновете си колко куфари свали от колата и се поинтересуваха от марката на автомобила побрал всичко това. …

БГ звезди
България забрави за Виктор, дамите полудяха по Евгени

Снимка профил инстаграм Новият избраник за главната роля в романтичното риалити сезон 2 „Ергенът“ Евгени Генчев отсега вълнува дамите по форумите в социалните мрежи. В момента върви кастинг за момичета, които ще се борят за сърцето му, но и тези, които са само зрители имат мнение за младия и талантлив …

БГ звезди
Ученички на Кобилкина побъркаха мъжете на плажа във Варна

Кадри видео ФБ профил Наталия Кобилкина Интересна случка сподели с приятелите си в социалната мрежа млад лекар Емил Стоимено, пребиваващ в един от курортите край Варна – Слънчев ден. Спокойната му почивка в елитния курорт на брега на морето е нарушена от напористи дами с различни искания към него. външна …

teknoloji haberlerihaberler

error: Content is protected !!