fbpx

Борисов: Служебното правителство тайно се опитва да поръча изтребители

Новини
външна реклама

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи по време на посещението си в Родопите как разбрал, че служебното правителство се опитвали тайно да поръчват самолети, предаде Стандарт. Подробности обаче не даде.

По-подготвен за премиер от мене няма, заяви Борисов и допълни: „Как да подкрепя бюджет на един мошеник и утре да кажат: Борисов подкрепи бюджета на мошеника.“.

„Всеки ден обясняват, че няма пари, но има много пари. А кой ги е събрал за два месеца служебното правителство ли, попита реторично Борисов. Кой на мене ми е актуализирал бюджета в три вълни на пандемията, откъде намирахме пари за пандемията. И ги имаме, и сме ги изчислили и за пенсионерите до края на годината. Кой ни даваше пари за пътища“, продължи гневно да пита Борисов.

външна реклама

Провал има и в икономиката. Показаха източен язовир. Провал в здравеопазването също има – българите започнаха да мрат повече, защото не сме ваксинирани. Радев и Кацаров убиха зелените коридори, заяви още Борисов.

Разбрах, че Радев днеска казал, че корупционери искали да свалят Кирил Петков. Но първите, които разкриха що за птица е назначил Румен Радев бяха „Има такъв народ“. Ние само питаме КС. Нищо не искаме, само да си спазват Конституцията. Киро казва, че всички кредити се обслужват в ББР. Те се хванаха с ББР, а не с Родопите, където ние всичко сме направили, заяви Борисов. И продължи с нападките си срещу Радев.

Консултациите при Радев са прах в очите на хората. Той се обърка като пиле в кълчища.Провал има и в МВР, и във финансите, и в селското стопанство, пак казвам и в здравеопазването, и в икономиката, заяви Бойко Борисов.

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

Около 500 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
ДАНС и МВР влязоха в КЕВР

външна реклама ДАНС и МВР влязоха в Комисия за енергийно и водно регулиране (КЕВР). Органите в момента провеждат акция там, научи NOVA. От комисията заявиха, че оказват пълно съдействие на органите на реда. Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg Около 500 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ …

Новини
„Маркет Линкс“: ГЕРБ-СДС първи с 22,5%, БСП – 14,5%, ИТН – 13,5%

външна реклама Кадър видео БТВ Изборите „2 в 1“ за президент и парламент ще стимулират избирателната активност. Това показват резултатите от най-новото социологическо проучване, финансирано и реализирано съвместно от БТВ и „Маркет ЛИНКС“. То е проведено сред 1076 лица над 18 г. в страната в периода 14-20 септември 2021 г., …

Новини
Димитров, КНСБ: Цените на парното ще нараснат двойно

външна реклама Кадър видео Нова ТВ Ръст на цените и на пазара на тока ще продължи и през следващите месеци. Необходими ли са спешни мерки и какви трябва да са те? Колко време ще продължи инфлацията? В „Твоят ден“ по Нова ТВ темите коментират Пламен Димитров от КНСБ и Васил …