fbpx

Борисов: Продължаваме да подпомагаме българските производители, намалихме им акциза

Новини
5
реклама

кадър: Фейсбук/ Бойко Борисов

реклама

Държавен фонд „Земеделие“ изплати 72,4 милиона лева на над 11 500 земеделски стопани за намален акциз на газьола. Общият бюджет на програмата е 84 милиона лева, а вторият транш от сумата стопаните ще получат в началото на следващата година. Това съобщи премиерът Бойко Борисов на страницата си във Фейсбук, като добави, че така държавата продъжава да помага на българските производители.

Помощта се предоставя под формата на намаление на акцизната ставка на газьола, който се използва в селскостопанско производство в секторите „Растениевъдство“ и „Животновъдство“.

„Ценим високо усилията на трудещите се в тази сфера и ще продължим да им помагаме“, коментира Борисов.

 

 

реклама
loading...

Как не те досрамя да казваш , че помагаш ? Това ли е помощта на министър председателя , който мисли за доброто на РОДИНАТА си и героичният и народ? Съсипа я , но ние ще се справим !

Няма значение дали сме от село или от центъра на София просто изказвам мнението моето и на повечето хора , които желаят промяна, за да живеят като истински ЕВРОПЕЙЦИ .

Остави еврогейците. Кога най накрая ще заживеем като истински българи защото в момента от това чуждопоклонничество сме си загърбили корените. Превърнали сме се във жалки имитатори без никакво самочувствие. Никой не може да бъде шампион докато не се научи че трябва да следва собствен път а не да върви след друг по утъпкана пътека. Няма израстване докато се живее подпокрива и покровителството на друг. Този друг няма да допусне да го надскочиш и ще ти създава безброй невидими пречки.

5 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Марияна Николова: Обсъжда се отваряне на заведенията на 50% и при предварителни резервации

реклама Кадър видео БНТ Няколко предложения стоят на дневен ред за облекчаване на мерките в туристическия и ресторантьорски бранш. Едното предложение, което ще се обсъди е ресторантите да отворят на 50% капацитет, като се спазват строги противоепидемиологични мерки. Ресторантьори се оплакаха, че „чашата на търпението им вече прелива“. Министър Марияна …

Новини
Проф. Иво Петров: „Long COVID-19” се отразява на сърцето и съдовете

реклама Кадър видео Нова ТВ „В началните месеци на пандемията се появиха съобщения от Великобритания за т.нар. „Long COVID-19”. Тогава се забеляза втори пик на заболявания, които протичат по различен начин. Пациентите вече бяха PCR-негативни, но с изработени антитела от късната фаза на инфекцията. Това по-скоро е познатата цитокинова буря“. …

Новини
Сачева: Ще решаваме за поетапно отваряне на всеки две седмици

реклама Кадър видео Нова ТВ „Има предложения да се започне със зимните курорти, защото за тях сезонът почти приключва. Може би от средата на месец февруари – за ресторанти и заведения на територията на големите градове. За моловете рестрикциите ще продължат още малко” „Възможно е стъпково отваряне на нещо ново …