fbpx

Борисов от кравефермата: Вижте колко е красива биволицата, значи не е обидна дума

Новини
външна реклама

Снимка профил ФБ

Благодарение на доброто сътрудничеството между държавата и животновъдите в страната има все повече успешни стопани. Мария Степанчева полага много усилия и отглежда над 520 биволи. Ние ще продължим да подпомагаме трудолюбивите хора като нея. В програмата на ГЕРБ за управление сектор ,,Животновъдство” отново е приоритетен.

Това сподели Борисов при посещението си кравеферма.

външна реклама

17 500 са биволите в България в момента. Преди това – нула. Това каза премиерът Бойко Борисов във включване на живо във Фейсбук по време на посещение в кравеферма.

Какви са хубави, след изборите ще доведа внуците един ден. Няма да излязат от тук. Вижте колко е красива биволицата, значи не е обидна дума, заяви Борисов.

Няма да слушате тези, които ви искат оставката, успешно ви е управлението. Няма да подавате оставка, завиждат ви. Хората ви харесват, каза собственичката на кравефермата.

Затова всички социологически агенции сочат каква ни е преднината, коментира премиерът.

Той посочи, че през последния мандат на правителството за сектор „Животновъдство“ са отпуснати над 11 млрд. лева, а само за миналата година дотациите са в размер на 3 млрд. лева.

Това, което вие сте дали, никой друг не го е дал, отбеляза собственичката на кравефермата.

Те (опозицията – б. Ред.) понеже виждат, че са слаби и че няма какво да покажат, казват „важното е да не е ГЕРБ“, другото няма значение – че нямат програми, че са некадърни, че нямат опит, че не могат…И накрая някой бил застаряващ – в сравнение с президента Байдън съм пионерче. Да са живи и здрави, с такава опозиция е лесно, заяви Бойко Борисов.

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

900 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
В близките дни президентът ще обяви кога ще връчи мандат на ИТН

външна реклама Кадър видео Нова ТВ „Обещахме да не бавим мандата. Затова следваме конституционната процедура, за да връчим обратно дадения от вас мандат“, посочи кандидатът за премиер на ГЕРБ при връщането на мандата при президента Румен Радев. „Коалиция ГЕРБ-СДС направи честно, открито и прозрачно усилие да проведе разговор с политическите …

Новини
ГЕРБ-СДС върна мандата за съставяне на правителство

външна реклама Кадър видео новини.бг Партията така и не намери подкрепа от своите колеги в Народното събрание. ГЕРБ-СДС върна мандата за съставяне на правителство на президента Румен Радев. Представители на партията в президентството бяха номинираният за премиер Даниел Митов и председателят на ПГ на ГЕРБ в НС Десислава Атанасова външна …

Новини
Днес рожден ден празнуват музикалните близнаци братя Аргирови

външна реклама Кадър видео ютуб Близнаците Благовест и Светослав Аргирови от култовия дует от близкото минало са родени през 1959 г. в Пловдив. Стават на 62 години. външна реклама И двамата завършват Музикалната академия „Проф. Панчо Владигеров“ и Академия за музикално и танцово изкуство в град Пловдив. Специалностите на близнаците …