fbpx

Борисов: Очаквах на Оскарите Мая Манолова да влезе и да им иска документацията

Новини
външна реклама

Кадър видео ФБ

„Очаквах на Оскарите Мая Манолова да влезе и да им иска документацията. Обаче не се появи, това е за първи път”. Това коментира премиерът в оставка Бойко Борисов по време на живото включване в социалната мрежа.

„Г-н Слави Трифонов да отиде да си вземе мандата, да обясни какво ще прави и министрите, които ще сложи. Редно е да обясни защо със 165 мандата не може да управлява. Никой не ги кара да бягат от отговорност. Страхливец е този, който със 165 депутата казва, че не му достигат и му трябват 240. Ние им предложихме мажоритарния вот. Какво ще се случи следващите месеци? – Отново ще се дадат над 50 милиона за избори. Вместо тези пари да бъдат дадени на хората, ние ще търсим абсолютно мнозинство за някого“. Това заяви премиерът в оставка Бойко Борисов по време на среща с министрите си, пише Нова ТВ.

външна реклама

„Вече мина месец от провеждането на редовните избори, управляващите продължават да се държат като опозиция. Явно това е по-лесно в България. Свикнали сме през годините да се държим отговорно“, коментира още Борисов.

Той коментира плана за възстановяване, който България трябва да внесе в НС и ЕК, като поясни, че държваата ни има 12 милиарда евро безвъзмездна помощ.

„След над 30 сесии с ЕК сме се опитали да създадем добър план. Целта му е да се подобри живота на хората. Той има 4 основни стълба”, каза още Борисов. И допълни, че толкова много време чакаме да чуем министрите на Слави Трифонов.

И поясни, че ГЕРБ винаги е управлявала в коалиция. „Никога не сме били абсолютно мнозинство. Не знам как българите считат, че е редно да се управлява с генерално пълномощно“, каза още той. И благодари за извинението на Тошко Йорданов към Росица Кирова от ГЕРБ.

Вицепремиерът в оставка Томислав Дончев изтъкна, че по плана за възстановяване са работили над 200 човека. Той отрече упреците, че в плана има само „асфалт и стиропор”.

Премиерът в оставка направи коментар и относно Оскарите. , каза Борисов.

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

900 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Кметът на Русе: Днес ни разтърси огромна трагедия. Болката в мен е голяма

външна реклама Снимка профил ФБ Днес ни разтърси огромна трагедия. Две млади русенски сърца спряха да бият в тежка катастрофа на булевард “България” преди изхода на Русе. Изразявам дълбоките си съболезнования на скърбящите им близки! Болката в мен е голяма. Това написа градоначалникът на Русе Пенчо Милков в профила си …

Новини
Мая Манолова: Планини от токсичен фосфогипс се издигат край Девня

външна реклама Снимка профил ФБ „Изправи се.БГ получихме сигнал за планини от токсичен фосфогипс и отделяне на флуор от торовия завод край Девня, написа Мая Манолова в социалната мрежа: Целият регион около завода до пристанище Варна Запад е покрит с такъв сивкав прах, който видно от снимките е съхраняван напълно …

Новини
Рокади в „Има такъв народ“

външна реклама Снимка профил ФБ Двама лидери на партията на Слави Трифонов „Има такъв народ“ в Кюстендилско бяха свалени от постовете си след спешно заседание на областното ръководство, на което присъстваха представители на националното ръководство, информира struma.bg. След като областният координатор о.з. подполковник Огнян Иванов беше освободен от поста и …