fbpx

Борисов на раздумка с Ананиев в Родопите: В следващия бюджет ще има хем за хората, хем за отделния човек

Блиц Новини
12

кадър: Фейсбук/Бойко Борисов

„Новият бюджет ще е така направен, че хем е за хората, хем за отделния човек“, това обяви премиерът Бойко Борисов в свое пряко видеовключване във Фейсбук. Той пусна пряка връзка някъде от Родопите в която обсъжда повишения от компанията „Мудис“ кредитен рейтинг на България заедно с финансовия министър Кирил Ананиев. Във видеото Борисов иронизира опонентите си, които искат оставката му, като саркастично коментира, че в оценката на кредитната агенция пишело „отвратителни неща“ за финансовото състояние на България.

„Страната разполага със значителни фискални резерви. С какво да угодим на нашите опоненти? Тук в, Родопите, се строи, а не само там. Ще повишим пак доходите“, коментира премиерът.

Сцена като от филм разигра премиерът Бойко Борисов заедно с финансовия министър Кирил Ананиев и зам.-министъра на регионалното развитие Николай Нанков. Тримата са седнали на дървени пънове някъде в Родопите и обсъждат констатациите на „Мудис“. За публика служи възрастен мъж, когото премиерът нарича „брато“, пише OFFNews.

Министър Ананиев обяснява, че установеното от „Мудис“ означава, че плащаме по-малко лихви по дълга. „Това е висока оценка за дейността на правителството! Това е една от най-известните рейтингови агенции в света. Според тях сме извършили всички необходими реформи и сме с административен капацитет, изискван от нас за Еврозоната. Финансовите министри на 10 юли всички до един гласуваха за влизането ни в банковия съюз. Ние в момента изпълняваме план с мерки и след това ще се ингегрираме и в Еврозоната до 2023 г.“, добави Ананиев.

 

 

 

БАТЕ БОЙКО ЗА ХОРАТА ОТ Б-Я ЩЯЛО ДА ИМА НО ТОЧНО НЕ Е ЦИТИРАНО КАКВО … НО ЗА ОТДЕЛНИЯТ ЧОВЕК СЕ ЗНАЕ ЧЕ СИ ТИ .НЕ СЕ ЛИ НАЯДЕ БЕ МРЪСНО И ГАДНО СЪЩЕСТВО . ОПОСТУШИ СТРАНАТА НИ ???? ЗАСЛУЖАВАШ ГЕНОЦИД .??????

СТРАХЛИВЕЦ , ЗАЩО СЕ КРИЕШ , НАЛИ СИ ГОЛЯМАТА РАБОТА!!!!!!!!!

Какво значи – за хората, и за човека

Първо да си оправи речника а след това да приказва приказки от 1001нощ на хората

Как до сега нямаше пари,а сега изведнъж има?Малоумник,нали избори идват,трябва театър!Продажник,убиец,унищожи държавата ни,прокуди хората,а сега се мазниш и сцени разиграваш!Това,което си построил си го направил с нашите пари и парите от еврофонда от които окраде достатъчно мутро долна!МАХАЙ СЕ,НАРОДА НЕ ТЕ ИСКА!СЪД И РАЗСРТРЕЛ ЗА ТЕБ,КАКТО ЧЕУШЕСКО,НА СТЕНАТА,ИЗРОД ДОЛЕН!

И някои други искат също.“Огладнели „са.Много!

Този късометражен филм ще е режисиран от ония израелски Пиари, дето по милион на седмица им плащат да му оправят рейтинга:)

АКО ТИ ГЛОПАКО КАКВОТО ПИШЕШ Е ВЯРНО ЧЕ НАРОДА ПРЕСТАВЛЯВА ГЛУТНИЦА –20000 ЧОВЕЧЕТА ТАВА ЛИ Е БЪЛГАРИЯ ТАПАНАР

Кои са тези сричащи дядки и кой го е питал тоя МЪдис и … какво е това чудо?

12 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

БГ звезди
Велико Търново на бунт срещу „Дяволското гърло“2: Никой местен няма да направи това!

кадри Нова телевизия Премиерата на продължението сериала „Дяволското гърло“, наречено „Есента на демона“, предизвика огромен интерес. Много от зрителите са във възторг от първия епизод, който събира отново героите на Теодора Духовникова и Владо Карамазов, но този път не в Смолян, а във Велико Търново. Паралелно с това се появиха …

Блиц Новини
Диско Дарко и Етно Гала са модерните Пижо и Пенда

кадри Нова телевизия Едно от нещата, които правят Гала една от най-големите звезди на българската телевизия, е талантът за избор на визия според случая.  На 1 март водещата на „На кафе“ даде пореден пример как се прави това. Гала се появи в студиото с ансамбъл, който е модерната версия на …

Hell's kitchen
След кметицата ще хвърчи и ресторантьорката от Равда

Кадри Нова ТВ Една дразнеща фигура от участниците в Хелс китчън си тръгна безславно, но други две са на път да я последват. Кметицата на с. Върбешница си опакова куфарите и си хвана пътя, следващата май ще е собственичката на ресторант в Равада Галя Чимидова. Аз съм шеф и избирам …

error: Content is protected !!