Борисов на раздумка с Ананиев в Родопите: В следващия бюджет ще има хем за хората, хем за отделния човек

Новини
12
реклама

кадър: Фейсбук/Бойко Борисов

„Новият бюджет ще е така направен, че хем е за хората, хем за отделния човек“, това обяви премиерът Бойко Борисов в свое пряко видеовключване във Фейсбук. Той пусна пряка връзка някъде от Родопите в която обсъжда повишения от компанията „Мудис“ кредитен рейтинг на България заедно с финансовия министър Кирил Ананиев. Във видеото Борисов иронизира опонентите си, които искат оставката му, като саркастично коментира, че в оценката на кредитната агенция пишело „отвратителни неща“ за финансовото състояние на България.

„Страната разполага със значителни фискални резерви. С какво да угодим на нашите опоненти? Тук в, Родопите, се строи, а не само там. Ще повишим пак доходите“, коментира премиерът.

реклама

Сцена като от филм разигра премиерът Бойко Борисов заедно с финансовия министър Кирил Ананиев и зам.-министъра на регионалното развитие Николай Нанков. Тримата са седнали на дървени пънове някъде в Родопите и обсъждат констатациите на „Мудис“. За публика служи възрастен мъж, когото премиерът нарича „брато“, пише OFFNews.

Министър Ананиев обяснява, че установеното от „Мудис“ означава, че плащаме по-малко лихви по дълга. „Това е висока оценка за дейността на правителството! Това е една от най-известните рейтингови агенции в света. Според тях сме извършили всички необходими реформи и сме с административен капацитет, изискван от нас за Еврозоната. Финансовите министри на 10 юли всички до един гласуваха за влизането ни в банковия съюз. Ние в момента изпълняваме план с мерки и след това ще се ингегрираме и в Еврозоната до 2023 г.“, добави Ананиев.

 

 

 

реклама
loading...

БАТЕ БОЙКО ЗА ХОРАТА ОТ Б-Я ЩЯЛО ДА ИМА НО ТОЧНО НЕ Е ЦИТИРАНО КАКВО … НО ЗА ОТДЕЛНИЯТ ЧОВЕК СЕ ЗНАЕ ЧЕ СИ ТИ .НЕ СЕ ЛИ НАЯДЕ БЕ МРЪСНО И ГАДНО СЪЩЕСТВО . ОПОСТУШИ СТРАНАТА НИ ???? ЗАСЛУЖАВАШ ГЕНОЦИД .??????

СТРАХЛИВЕЦ , ЗАЩО СЕ КРИЕШ , НАЛИ СИ ГОЛЯМАТА РАБОТА!!!!!!!!!

Кои са тези сричащи дядки и кой го е питал тоя МЪдис и … какво е това чудо?

Първо да си оправи речника а след това да приказва приказки от 1001нощ на хората

Как до сега нямаше пари,а сега изведнъж има?Малоумник,нали избори идват,трябва театър!Продажник,убиец,унищожи държавата ни,прокуди хората,а сега се мазниш и сцени разиграваш!Това,което си построил си го направил с нашите пари и парите от еврофонда от които окраде достатъчно мутро долна!МАХАЙ СЕ,НАРОДА НЕ ТЕ ИСКА!СЪД И РАЗСРТРЕЛ ЗА ТЕБ,КАКТО ЧЕУШЕСКО,НА СТЕНАТА,ИЗРОД ДОЛЕН!

Този късометражен филм ще е режисиран от ония израелски Пиари, дето по милион на седмица им плащат да му оправят рейтинга:)

АКО ТИ ГЛОПАКО КАКВОТО ПИШЕШ Е ВЯРНО ЧЕ НАРОДА ПРЕСТАВЛЯВА ГЛУТНИЦА –20000 ЧОВЕЧЕТА ТАВА ЛИ Е БЪЛГАРИЯ ТАПАНАР

12 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Синдикатите: Минималното дневно обезщетение за безработица да стане поне 17 лв

реклама Снимка вихрогон.бг И двата синдиката КТ „Подкрепа“ и КНСБ са на мнение, че предвиденото увеличение на обезщетението за безработица от 12 лв не е достатъчно. Според тях трябва да е поне 60 на сто от минималната заплата или 17 лв. От КНСП са и против замразяването на на паричното …

Новини
AccuWeather прогнозира бурни ветрове и наводнения в Европа през предстоящата зима

реклама Снимка pixabay Метеоролозите на „AccuWeather“ обявиха своята прогноза за зимата, която наближава все повече. Техните очаквания са за снежен декември и по сухи януари и февруари. Бури, придружени със силни ветрове се очакват през януари и до средата на февруари.   Основният път на лошото време в цяла Европа …

Новини
Сачева: 40 лв детски добавки са право на всяко дете да ги получи

реклама Снимка профил ФБ Днес във Велико Търново министърът на труда и социалната политика Деница Сачева, коментира, че всички деца имат право да получат добавката от 40 лв. Родителите трябва да подадат заявление в отделите за социално подпомагане, за да я получат. Тя коментира бюджетът в социалната сфера, предвиден за …