fbpx

Борисов на обиколка в Раковски: В политиката инатът на никого не е помогнал

Новини
реклама

Кадър видео ФБ

Неделната обиколка на премиерът Бойко Борисов из страната този път беше в Раковски. Той провери провери как е ремонтиран храм в Раковски и останалите инвестиции из района. Заедно с него са здравният министър Костадин Ангелов и социалният – Деница Сачева.

Борисов определи катедралата като прекрасна и запали свещичка за здраве. В двора пък е старата църква, като премиерът даде да се разбере, че ще помогнат и за нейното реновиране, в зависимост от какво има нужда сградата. Досега държавата е дала 600 000 лева за църквата и 100 000 от ГЕРБ, пише Стандарт.

В Раковски има католическа общност, която Борисов призова да гласуват на 4 април, въпреки че тогава е Католическият Великден. изтъкна, че тогава пък православните християни са в строг пост.

„Какво направим?“, попита Борисов и добави: „В политиката инатът на никого не е помогнал“

Премиерът напомни, че преди ден е бил с село Брезница и Добринище, където имало църкви и джамии. Поясни, че католическата общност у нас е една от най-съвестните. Заяви, че ще посети и католическата катедрала в града.

След това Борисов посети и индустриалната зона край Раковски, където инвеститорите са англичани. На шега Борисов заяви,че и английският премиер Борис Джонсън му е казвал на времето,че като се пенсионира ще дойде да живее в България. Изтъкна, че мерките у нас били по-либерални, отколкото в UK.

Поясни, че имаме добро управление на кризата. И даде пример с икономическата криза от Гърция, след това мигрантската. И заводите работят, каза той и допълни, че над 1,4 млрд. лева са дали за бизнеса.

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

900 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Изплащат повече от 5,6 млн. лв. на туроператори за неосъществени пътувания

реклама Снимка вихрогон.бг Първите компании, получаващи субсидия, са с изрядни документи, а средствата ще бъдат изплатени със заповед на министъра на туризма. Министерството на туризма изплати повече от 5,6 млн. лв. на 86 компании, изпълняващи туроператорска и турагентска дейност. Средствата се отпускат от държавния бюджет и са на обща стойност …

Новини
Иван Нанчев убил двамата си малолетни сина един след друг

реклама Снимка pixabay Иван Нанчев е осъден за това, че през януари 1998 г., в София, умишлено е умъртвил малолетния си син Д. Н., който се е намирал в безпомощно състояние и му е наложено наказание доживотен затвор. С друга присъда Нанчев е осъден, понеже през месец септември 2000 г. …

Новини
Иво Сиромахов: Няма да се кандидатирам на тия избори. Не разчитайте на мен

реклама Снимка профил ФБ За разлика от колегите си сценаристи в шоуто на Слави Трифонов, които станаха водачи на листи от партията „Има такъв народ“, Иво Сиромахов се разграничи от политиката. Той заяви категорично профила си във Фейсбук, че няма да се кандидатира за депутат на които и да било …