fbpx

Борисов към Тошко Йорданов: Ти Хитлер ли стана да определяш кой да е в парламента?

Новини
външна реклама

Кадър видео ФБ

„Надявам се партиите да спрат да говорят кой срещу кой е, дано си направят правителство, защото от служебното по-лошо няма“.

„Тошко Йорданов казал, че не му пука какво казва ГЕРБ, защото ГЕРБ не трябвало да бъдат в парламента. Чакай малко. Ти Хитлер ли стана, бе? Кой си ти, че да определяш кой да е в парламента. Ето ги тези хора, дай да ги изтържем, за да си доволен“, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на събитие в Разград, цитиран от „Днес„.

външна реклама

 

Бившият премиер беше на среща, организирана от бившия областен управител Гюнай Хюсмен, който в началото произнесе и слово.

„Ако отидем на избори, ще се мобилизираме повече и след това ще трябва да се направи нещо, за да се спасява държавата. Гърция си получи парите и ги похарчи от Плана за възстановяване. Само България не си е взела парите. 50 млрд. стоят в Брюксел. И ние не го даваме, защото планът на Дончев е по-добър от плана на Пеканов. Това им е капацитетът“, отсече лидерът на ГЕРБ по повод служебното правителство.

„Родина е това, което ти е в сърцето. И да умираш, ако трябва. Аз съм се клел в знамето и знам, че има хиляди мюсюлмани, които могат да кажат същото. В този фантастичен край живеят и християни, и мюсюлмани“, каза бившият премиер по повод репликата на президента Румен Радев Мустафа Карадайъ коя е неговата родина-майка.

По думите му Радев е разделил държавата политически и то толкова тежко, че сме изпаднали в абсурдна ситуация. Той припомни, че ГЕРБ са спечелили изборите в България, а партията на Слави е успяла да мине пред тях с 1% от чужбина, който са ги броили 3 дни.

По думите му влизаме в тежка четвърта вълна, която ни залива, но „тези не знаят какво правят сега, скоро ще препълните интензивните, ще препълните моргите и ще видите тогава какво става“, обърна се Борисов към служебния кабинет на Румен Радев.

Той припомни, че по време на управлението на ГЕРБ в страната е имала нулева миграция, а сега ни залива нова мигрантска вълна. Бившият премиер призова България да се погрижи поне за афганистанците, които са помагали на българите в Кербала.

„В Родопите, там са 100% мюсюлмани, няма нито един християнин, но мрат за нашата партия, защото им направихме пътища, училища и сега им помогнахме след пожарите. Събрахме пари от субсидията“, разкри още Борисов.

„Този регион помни Възродителния процес и какво значи да се сбият два етноса. И вместо да сме си заедно всичко, ние си обясняваме на кой кой му е родината и къде му е сърцето. Тук е и вие сте го доказали много пъти“, обърна се Борисов към гостите на събитието.

По думите му ГЕРБ са направили на практика нова магистрала с ремонта на участъка от Чирпан до Стара Загора. „800 млн. лв. заделихме и платихме“, допълни Борисов.

„Парите, които бяха по отделна сметка за „Хемус“, Асен Василев ги взе, за да каже, че все едно е събрал повече пари. И сега искат да актуализират бюджета. Защо? Нали сте събрали повече пари“, попита той.

Според него в момента служебното правителство умишлено забавя да пусне един участък от магистрала „Хемус“ и най-вероятно ще я пуснат по Никулден, за да кажат, че те са я построили, а не ГЕРБ.

„Вие Виденовата зима преживяхте, Рашковщината ще я преживеем по-лесно, а и тя си заминава“, завърши Борисов и благодари на гостите за подкрепата.

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

Около 500 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Димитров, КНСБ: Цените на парното ще нараснат двойно

външна реклама Кадър видео Нова ТВ Ръст на цените и на пазара на тока ще продължи и през следващите месеци. Необходими ли са спешни мерки и какви трябва да са те? Колко време ще продължи инфлацията? В „Твоят ден“ по Нова ТВ темите коментират Пламен Димитров от КНСБ и Васил …

Новини
Христо Гърбов засече Сашо Кадиев в ефир: Защо не се изслушваме?

външна реклама кадри bTV Водещият на „Преди обед“ Александър Кадиев изнемогва да води сам предаването при отсъствието на болната му колежка Десислава Стоянова. Доста нервен, дори задъхан, и тази сутрин той се опита сам да се справи с трудната задача. Това доведе до неловка ситуация с актьора Христо Гърбов, който …

Новини
Математикът Витанов: Заплахите за живота ми продължават

външна реклама Кадър видео Нова ТВ „Искам да кажа на младите си колеги, които ще правят анализи и прогнози – внимавайте много. Първите 2 седмици ще чакат да се провалите. Ако това не се случи, ще започнат да ви хейтят. Когато видят, че продължавате да не се проваляте, ще започнат …