fbpx

Борисов към Тошко Йорданов: Ти Хитлер ли стана да определяш кой да е в парламента?

Новини

Кадър видео ФБ

„Надявам се партиите да спрат да говорят кой срещу кой е, дано си направят правителство, защото от служебното по-лошо няма“.

„Тошко Йорданов казал, че не му пука какво казва ГЕРБ, защото ГЕРБ не трябвало да бъдат в парламента. Чакай малко. Ти Хитлер ли стана, бе? Кой си ти, че да определяш кой да е в парламента. Ето ги тези хора, дай да ги изтържем, за да си доволен“, заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на събитие в Разград, цитиран от „Днес„.

външна реклама

 

Бившият премиер беше на среща, организирана от бившия областен управител Гюнай Хюсмен, който в началото произнесе и слово.

„Ако отидем на избори, ще се мобилизираме повече и след това ще трябва да се направи нещо, за да се спасява държавата. Гърция си получи парите и ги похарчи от Плана за възстановяване. Само България не си е взела парите. 50 млрд. стоят в Брюксел. И ние не го даваме, защото планът на Дончев е по-добър от плана на Пеканов. Това им е капацитетът“, отсече лидерът на ГЕРБ по повод служебното правителство.

„Родина е това, което ти е в сърцето. И да умираш, ако трябва. Аз съм се клел в знамето и знам, че има хиляди мюсюлмани, които могат да кажат същото. В този фантастичен край живеят и християни, и мюсюлмани“, каза бившият премиер по повод репликата на президента Румен Радев Мустафа Карадайъ коя е неговата родина-майка.

По думите му Радев е разделил държавата политически и то толкова тежко, че сме изпаднали в абсурдна ситуация. Той припомни, че ГЕРБ са спечелили изборите в България, а партията на Слави е успяла да мине пред тях с 1% от чужбина, който са ги броили 3 дни.

По думите му влизаме в тежка четвърта вълна, която ни залива, но „тези не знаят какво правят сега, скоро ще препълните интензивните, ще препълните моргите и ще видите тогава какво става“, обърна се Борисов към служебния кабинет на Румен Радев.

Той припомни, че по време на управлението на ГЕРБ в страната е имала нулева миграция, а сега ни залива нова мигрантска вълна. Бившият премиер призова България да се погрижи поне за афганистанците, които са помагали на българите в Кербала.

„В Родопите, там са 100% мюсюлмани, няма нито един християнин, но мрат за нашата партия, защото им направихме пътища, училища и сега им помогнахме след пожарите. Събрахме пари от субсидията“, разкри още Борисов.

„Този регион помни Възродителния процес и какво значи да се сбият два етноса. И вместо да сме си заедно всичко, ние си обясняваме на кой кой му е родината и къде му е сърцето. Тук е и вие сте го доказали много пъти“, обърна се Борисов към гостите на събитието.

По думите му ГЕРБ са направили на практика нова магистрала с ремонта на участъка от Чирпан до Стара Загора. „800 млн. лв. заделихме и платихме“, допълни Борисов.

„Парите, които бяха по отделна сметка за „Хемус“, Асен Василев ги взе, за да каже, че все едно е събрал повече пари. И сега искат да актуализират бюджета. Защо? Нали сте събрали повече пари“, попита той.

Според него в момента служебното правителство умишлено забавя да пусне един участък от магистрала „Хемус“ и най-вероятно ще я пуснат по Никулден, за да кажат, че те са я построили, а не ГЕРБ.

„Вие Виденовата зима преживяхте, Рашковщината ще я преживеем по-лесно, а и тя си заминава“, завърши Борисов и благодари на гостите за подкрепата.

външна реклама
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

БГ звезди
Андрей се завърна от ваканцията с кола чудо

Кадри видео инстаграм профил За продуцентите на селскостопанското риалити „Фермата“ ваканцията приключи. Започва подготовка за старта на новия сезон, който е обявен на 3 септември. Андрей показа завръщането на семейството си, като изуми феновете си колко куфари свали от колата и се поинтересуваха от марката на автомобила побрал всичко това. …

БГ звезди
България забрави за Виктор, дамите полудяха по Евгени

Снимка профил инстаграм Новият избраник за главната роля в романтичното риалити сезон 2 „Ергенът“ Евгени Генчев отсега вълнува дамите по форумите в социалните мрежи. В момента върви кастинг за момичета, които ще се борят за сърцето му, но и тези, които са само зрители имат мнение за младия и талантлив …

БГ звезди
Ученички на Кобилкина побъркаха мъжете на плажа във Варна

Кадри видео ФБ профил Наталия Кобилкина Интересна случка сподели с приятелите си в социалната мрежа млад лекар Емил Стоимено, пребиваващ в един от курортите край Варна – Слънчев ден. Спокойната му почивка в елитния курорт на брега на морето е нарушена от напористи дами с различни искания към него. външна …

teknoloji haberlerihaberler

error: Content is protected !!