Борисов ходи с една и съща риза и жълто яке от март насам

Новини
14
реклама

Кадър видео ФБ

Напоследък прави впечатление от видеоматериалите, които премиерът пуска в социалната мрежа, че е все с едни и същи дрехи. С изключение на официалните срещи и мероприятия, както и на онлайн заседанията на Министерски съвет, навсякъде е с неизменната дънкова риза, дънки и жълтото яке.

Това се вижда от видеата постнати във фейсбук.

26 септември

 

4 октомври

10 октомври

 

13 октомври

И на 28 септември е със същия панталон, но с фланелка. И през последните 15 дни се появява с едно и също жълтото яке.

Остава съмнение дали българският премиер не пуска в продължение на две седмици записи, направени предварително в един или два дни.

реклама

Или освен неизменния червен конец на ръката му, от суеверие ходи и с едни и същи дрехи и се крие на неизвестно място в България, пише e-vestnik.bg.

Очевидно вече не пуска никоя „прекрасна госпожа“ в покоите си, която може да го посъветва какво да облече. Или аскетът Борисов (както сам се определи) си е накупил едни и същи сини ризи и панталони и ги носи като униформа.

Дори ако един ден премиерът по някакви причини избяга в чужбина, у нас може да не разберем, ако на страницата му продължават да излизат видеоматериали, и телевизиите продължават да ги излъчват.Тази севернокоерйска практика вождът на държавата да се показва от някакви обекти отпреди дни и седмици, или от неизвестни места, може само да поражда слухове къде е премиерът. И защо не се появява пред медиите, а публикува материали на фейсбук-страницата си?
Борисов в Родопите на неизвестно място, с финансовия министър и зам.-министъра на строителството и регионалното развитие.

В Русия Путин пуска по подобен начин видеоматериали от негови срещи, снимани неясно кога. Там на жаргон ги наричат „консерви“. Само че Путин е един от глобалните лидери, строго пазен в страна с вътрешни конфликти и тероризъм, има някакво оправдание да се показва така от „консерва“. Докато българския премиер най-много да отнесе яйца и домати от протестиращи, ако се яви в „Панорама“, примерно.

Синята дънкова униформа на премиера напомня приказката „Новите дрехи на царя“. Царят е гол. Не се ли вижда?

реклама
loading...

Нима между грамотните хора има някой който въобще допуска, че бойко сам създава тези фейсбук творения?!?! Той „блех“ не разбира от компютърни технологии.При предишното преброяване на населението сам си призна,че не разбира от тези работи и че други са му помогнали да се регистрира за преброяването.Нищо ново около неговата квалификация,макар че съвсем не уместно непрекъснато му слагат титлата „инспектор“.И пиарите му не са наясно, че да си инспектор трябва да притежаваш специализирана квалификация в точно определена област.Ами нали той ни е специалист по всичко, като в онзи филм ако се сещате.

Боко лигави мъртвеца ръчно с пот на челото ! Скрит дълбоко в горите ,в землянка като Пенчо Кубадински тоя лузър тъпче бузи с сух хляб ,лук ,сирене и свинска мас и се ослушва иде ли Йоца Амстердама да си иска коката!

Е как ще е с едни и същи ?Беше с черен костюм и вратовръзка !!И днес беше в костюм !Все щуротии пишете !

Вихрогоне, тъп си та дрънкаш!
Я пак разгледай ризите на на премиера ,че май недовиждаш!
Миии гледай бе серсемино ,ако не виждаш разликите сложи си очилата,ако пак не виждаш аз ще ти подскажа.Ще ти дам само 1-н бонус , първата е с 2 джоба ,а на вторият кадър е един джоб,хайде смело ти си на ред .

ПРЕДЛАГАМ ПОНЕЖЕ МУТРАТА НЯМА ПАРИ ИМА САМО МИЛИАРДИ ДА САБЕРЕМ СТОТИНКИ ОТ БЪЛГАРСКИТЕ БЕДНИ ХОРА ДАМУ КУПИМ ЕДНА РИЗА И ЯКЕ ВТОРА УПОТРЕБА

КУКУНДРЕЛИ ! СМЕНЯЙТЕ СИ РЕДОВНО “ ГАЩИЧКИТЕ “ , ЗА ДА НЕ СТАНЕ ЧЕРВЕН КАРТОН , КАСКАКТО С ЕДНА ОТ БУЛКИТЕ НА ДОГАН !. ЗА Б. БОРИСОВ, НЕ СЕ ТРЕВОЖЕТЕ ! ТОЙ ИВА ДРЕХИ, ДА ВИ КУПИ И ПРОДАДЕ! И ГИ СМЕНЯ ! ПРОСТОТИИ НЕ ПИШЕТЕ !

КУКУНДРЕЛИ ! СМЕНЯЙТЕ СИ РЕДОВНО “ ГАЩИЧКИТЕ “ , ЗА ДА НЕ СТАНЕ ЧЕРВЕН КАРТОН , КАСКАКТО С ЕДНА ОТ БУЛКИТЕ НА ДОГАН !. ЗА Б. БОРИСОВ, НЕ СЕ ТРЕВОЖЕТЕ ! ТОЙ ИВА ДРЕХИ, ДА ВИ КУПИ И ПРОДАДЕ! И ГИ СМЕНЯ ! ПРОСТОТИИ НЕ ПИШЕТЕ !

Вероятно не сте схванали смисъла на написаното.Тук намека е съвсем друг.Не че няма другу дрехи с че се постват едни и същи кадри,с малки нагласени интериорни разлики.И защо ли….уж мно работо и е все между ”любимци”-то всъщност се крие

14 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
РЗИ: В офиса с маски, дезинфекция и разстояние между служителите

реклама Снимка pixabay С тези засега препоръки излязоха от столичното РЗИ за овладяване на заразата. Препоръчва се и по възможност дистанционна работа или използване на маска в офисите, съобщават от пресцентъра на Столична община, цитирани от Стандарт. Осигуряването на дистанция от 1,5 метра между служителите в офисите, работните помещения и …

Новини
Нестандартни антиковид мерки: Забраниха продажбата на дрехи и електроника

реклама Снимка pixabay До нестандартни мерки прибягнаха властите в Уелс за ограничаване на заразата. Стоки, които не са първа необходимост са забранени за продажба, за да няма излишно шляене по магазините. Това решение предизвика недоволство сред местните жители, пише таблоидът „Сън”, цитиран от БГНЕС. Съгласно действащите нови правила, свързани с …

Новини
11
Борисов заразен с коронавирус

реклама Снимка ФБ За положителен тест за коронавирус съобщи Бойко Борисов в профила си във фейсбук.   Въпреки че РЗИ официално ми свали карантината, още в петък отложих всички срещи и публични прояви за предстоящите дни. След два PCR теста от днес съм положителен с COVID-19. Като цяло имам общо …