fbpx

Борисов: Да покажем, че сме единни, дисциплинирана нация и нищо не ни плаши

външна реклама

„Призовавам нашите сънародници да покажем, че сме дисциплинирана нация, че нищо не ни плаши и че можем със съвместни усилия да преодолеем и този бич. Да сме много единни, мобилизирани“, призова премиерът Бойко Борисов, който събра министрите на извънредно заседание на Министерския съвет във връзка с откритите четири първи случая на болни с коронавирус в България, съобщи Дарик.

„На макс индустрията да работи да защитим населението и от тоя момент забранявам ви да си ходите по министерствата. Искам да сте ми на разположение 24 часа. Да мога да ви намирам на секундата“, нареди премиерът на министрите.

Храна и вода има достатъчно, хората да не се презапасяват, защото това създава паника, призова премиерът.

външна реклама

МВР и ДАНС да използват своите сили срещу спекулата, поръча още Борисов. „Да не отиват да изкупуват за спекула и след това да препродават“, допълни премиерът.

„Събирането е да облечем в решения мерките, които са взети и ще се взимат, за да може хората да са спокойни. Считаме, че единият нулев пациент е дошъл от Гърция. Имаме и много италиански фабрики, имат мениджъри, технолози, които са от Северна Италия“, посочи още Борисов по повод начина, по който е влязла заразата у нас.
Има достатъчно предпазни облекла и тестове, увери Борисов и предупреди министрите, че не иска да чува, че нещо е свършило.

По решение на оперативния щаб за борба с коронавируса ще се прекратят всички зелени училища, културни мероприятия на закрито, включително и спортни и религиозни мероприятия. „По-добре превантивно да се опитаме да се защитим“, коментира Борисов.

Борисов не се съгласи с предложението да се забрани влизането и излизането в градовете, където има коронавирус, засега Плевен и Габрово. „Затворени градове не е правилно. Индустрията там ще пострада много. Ще създадем и паника. По метода на убеждението. С всички ресурси да убедите хората да не влизат и излизат.

Рекламирай изгодно във Vihrogon.bg

900 хиляди души посещават средно на месец Vihrogon.bg. Предлагаме много изгодно изскачащ рекламен банер на всяка отворена страница на Цена на ден 40 лева на 50 % ротация или 80 лева за 100 %. Рекламна публикация при нас струва 40 лева. Цените са без ДДС. За контакт vihrogon2018@gmail.com

външна реклама
loading...
Няма коментари

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
Томислав Дончев: Може да не ми е дошло времето да съм премиер. Или да е минало

външна реклама кадър bTV Проектокабинетът на ГЕРБ е готов, ще е ясен след няколко дни. Съставът на този кабинет ще бъде знак, че партията е в състояние да се обновява и да има нови лица, което е важно, заяви Томислав Дончев, заместващ премиера в оставка по bTV.  Може да не …

Новини
Д-р Симидчиев: Два пъти по-бавно върви ваксинацията на България в сравнение с другите страни

външна реклама кадър БНТ Броят на диагностицираните с COVID-19 е по-голям, проблемът не е решен. Два пъти по-бавно върви ваксинацията на България в сравнение с другите страни. Ваксините са единственият начин, по който устойчиво можем да решим проблема. Необходима е устойчива ваксинация на най-рисковите групи. Това заяви председателят на здравната …

Новини
НС задължи премиера да се яви и лично да представи плана за възстановяване и устойчивост

външна реклама Кадър видео ФБ Парламентът задължи премиера Бойко Борисов да дойде на следващото заседание на Народното събрание на 21 април и лично да представи плана за възстановяване и устойчивост. Мая Манолова от ИМВ внесе проекта на решение, след като стана ясно, че министър-председателят е в отпуск и няма да …