fbpx

Борисов: Целият свят е в пандемия. Здравната ни система се бори героично в момента

Новини
3
реклама

Снимка видео ФБ

Целият свят е в пандемия. Здравната ни система се бори героично в момента. Винаги на първо място, във всяко едно наше действие са стояли животът и здравето на българите. Радвам се, че имаме и много оздравели. В същото време следим и процента на заразените.

Това каза премиерът в профила си в социалната мрежа.

реклама

 

С нито една мярка не трябва да прекалява, нужен е баланс. За да бъдат увеличени доходите и пенсиите, за да помагаме на бизнеса, дори за закупуването на ваксините или за подкрепата на болничните заведения –за всичко това трябва да имаме работеща икономика. Обсъждаме актуалната обстановка със здравния министър и членовете на Националния оперативен щаб. Всеки доклад на лекарите се анализира внимателно.

реклама
loading...

Скоро няма да има на кого да плащате пннсиите!Здраве на хора преди всичко!И образованието на децата ни.С вашето нехайство се губят животи на лекарите и учителите.

Йе-й… Бойко Борисов, не видя ли, че материала не става… видял си сигурно. Иначе защо толокова ще те пренебрегват… Ама без тоя материал, държава няма! А ти правиш добро за всички. Е-е… да видиме кои какво добро са искали. Така беше и със Стефан Стамболов някога.

Защо нито една отрепка… доктор, или нещо друго не се мръдне да направи нещо. Няма! Ние се мразим! Така да е! Защото ми е много по лесно да знам колко отрепки мразя! С литературата на Елин Пелин и Йовков отдавна съм приключил. Ако ще умирам искам да съм сам. И никой да не ми се мотае в тоя процес.

3 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Новини
4
Много тежки дни за Георги Гергов, изгуби много близки хора, сега е в болница с коронавирус

реклама кадър: Канал 3 Бившият лидер на социалистите в Пловдив и областта Георги Гергов е настанен в болница с коронавирус, съобщи „Блиц“. Гергов е в сравнително добро състояние, но заради това, че има диабет, е поискал да бъде хоспитализиран. Преди 10-ина дни самият Гергов се похвали пред репортер, че се …

Новини
1
Корнелия Нинова празнува рождения си ден в истинска зимна приказка

реклама снимка: Фейсбук/Корнелия Нинова Корнелия Нинова показа във Фейсбук как празнува рождения си ден. Тя е родена на 16 януари 1969 година. Без да уточнява къде точно, лидерката на БСП избра да празнува сред красив зимен пейзаж. Дори и в гората обаче тя бе затрупана с добри пожелания от своите …

Новини
Игумения Валентина Друмева от Девическия манастир в Калофер е починала снощи

реклама снимка: Пловдивска св. митрополия Вечерта на 15 януари 2021г. на 86-годишна възраст е починала монахиня Валентина Друмева, игумения на Девическия манастир „Въведение Богородично“- гр. Калофер. Това събощи Пловдивска св. митрополия на сайта си в интернет. реклама Бог да я го прости! Вечна и блажена да бъде паметта й! Опелото ще се състои на …